RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas (SCANPIX)

Utne ny sportssjef i Odd

Sist oppdatert:
Hans Erik Utne erstatter Hallvar Thoresen som sportsdirektør i Odd Grenland.

Hallvar Thoresen ble fredag sykemeldt, og valgte å trekke seg som sportssjef søndag kveld på grunn av sykdom i nær familie.

Blir sportssjef og direktør
Direktør Hans Erik Utne erstatter Thoresen til en permanent ersatter er på plass, melder Odd på sine hjemmesider.

Utne, som nå altså vil fungere som sportssjef og klubbens direktør, er svært ordknapp når det gjelder Thoresens exit i Odd.

- Fredag ettermiddag ble Hallvar sykemeldt etter samråd med vår klubblege. Klokken 17.00 søndag sa han opp sin stilling, sier Utne til lokalavisen Varden.

Han legger til at grunnen ene og alene er alvorlig sykdom i nær familie, og avviser at det er misnøye fra spillergruppen som førte til at Thoresen trakk seg.

- Ikke som jeg vet i hvert fall, mener Utne.

Heller ikke spillerne ønsker å uttale seg om endringene i klubbens sportslige ledelse.

- Forståelse for Thoresens avgjørelse
- Vi har så vidt summet oss etter seieren (mot Sandefjord, red. anm). Spillerne har forståelse for at Hallvar har tatt den avgjørelsen. Nå handler det om Fredrikstad for vår del. Det er viktigst, sier Tommy Svindal Larsen, som er tilbake på laget mot østfoldingene.

Odd slo søndag Sandefjord 2-0 på Komplett.no Arena, og sikret seg et ørlite håp om fornyet Tippeliga-kontrakt neste sesong. Hele 1000 Odd-fans hadde tatt turen til Sandefjord for å støtte laget. Den tidligere Start-spilleren Stefan Bärlin scoret begge målene for Odd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere