RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utspilt og ydmyket

ASPMYRA (TV 2 Nettavisen): Arne Erlandsen talte 2-12 i målsjanser på Aspmyra, i LSKs favør. – Vår beste kamp siden jeg kom til klubben, mente Gylfi Einarsson.

GLIMT - LILLESTRØM 0-4: Bare åtte minutter tok det før Bodø/Glimt, som ikke har plukket mange poeng på hjemmebane i år, kom bakpå med 0-1. Christoffer Andersson fyrte av fra godt og vel 25 meter – resultatet ble en scoring Lillestrøms svenske back kan leve lenge på.

Kampfakta og spillerbørs

Personlige feil
Bodø/Glimt greide aldri å redusere. I stedet fikk Robert Koren krangle seg forbi både Tom Høgli og Kristoffer Paulsen og gitt inn til Arild Sundgot – som alene med Tor-Egil Horn kunne notere seg for scoring nummer seks i årets eliteserie.

Hjemmelaget fortsatte å gjøre personlige feil etter pause. Horn slapp inn 0-3 i samme stil som mot Fredrikstad i forrige hjemmekamp – sisteskansen burde stoppet Gylfi Einarssons suser fra 30 meter.

At en nøkkelspiller som Runar Berg pådro seg to gule kort med få minutters mellomrom er betegnende for vertenes tilstand i øyeblikket. Koren endte Lillestrøms målkalas med et skudd dom gikk via en Glimt-forsvarer.

Kokte over
- Det kokte over, rett og slett. En følelse av håpløshet og to taklinger, konstaterte Berg, som ikke forsøkte å trekke dommer Tom Henning Øvrebøs avgjørelse i tvil.

I stedet stoppet han og tok Arne Erlandsen i handa, før han fortsatte inn i garderoben. Berg har allerede sonet for tre gule, nå venter ytterligere karantenetid.

Før han forlot banen i det 69. minutt, føyde midtbanespilleren seg inn i rekken av Glimt-spillere som presterte under pari.

- Hva er galt med Bodø/Glimt?

- Det meste. Vi blir preget av at vi taper kamper, medga 33-åringen, og understreket at ansvaret hviler på hele spillergruppa.

Gledesrus
Hos Lillestrøm var stemningen langt lystigere.

- Vår beste kamp siden jeg kom til klubben i 2001, mente en smilende Gylfi Einarsson etter kampen.

Lillestrøm var nærmere fem og seks null enn Bodø/Glimt var redusering.

- Jeg talte 12-2 i målsjanser i vår favør, konstaterte trener Arne Erlandsen.

- Vi har jobbet mye med å utvikle 4-3-3-formasjonen. I dag skaper vi mange sjanser – forsvaret fungerer, midtbanen fungerer – og vi scorer mange mål. En veldig bra gjennomført kamp, fortsatte han.

Fortjent
Lillestrøm har hatt for vane å plukke poeng i Bodø. Sjelden har de vært mer fortjent enn denne gang.

- Det må jeg nok si meg enig i, erkjente LSK-treneren.

Om vertenes elendige forestilling strakk han seg til å kommentere følgende:

- Vi fikk en fin start, da blir det vanskelig for Glimt å komme tilbake.

Foreløpig er navnene i startelleveren det eneste som minner om fjorårssesongen for Bodø/Glimts del.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere