RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

V5-nøtt fra Drammen

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
French Prestige er en fin traver i riktig utvikling, men møter denne gangen noen som har bedre form enn raden. Sjekk våre lunsjtips.

Lunsjtrav fra 800 metsrsovalen Drammen med en vanskelig V5-meny der vi spiller uten banker

Klikk her for å se våre V5-tips til Drammen

V5-1:

6 Bjørntvedt Knekten var ok sist da han vant i en knepen oppløpsduell etter et fint løp av Champ Høitomt som sitter inne i enorm seiersstim. På sitt beste har Mørtvedt Jerkeld-sønnen en fin vinnersjanse, men hesten er ustabil i prestasjonene. 1 Olle Rusken er en finstammet hest som står meget spennende til og har vært bra de to løpene hestene har gjort i år. Skulle HC Holm klare å forsvare tet, er vinnersjansene fine.

9 Hvalstad Jerven har fin kapasitet og møter helt riktig selskap. Synes hesten var bra etter en liten pause på Klosterskogen og skal regnes på kapasitet. 8 Lykke Berit har dårlig spor, men formen er meget bra. Unngår Bjerring galoppen, skal ikke Lykke Berit regnes bort i seierskampen.

Rangering V5-1: A: 6 B: 1-9-8-2 C: 7-5 D: 4

V5-2:

Montéløp med ryttere som kun har vunnet mindre enn 10 montéløp i 2010. Dett betyr at de beste er borte, og når vinneren i montéløpet 9 Ringo Godiva er strøket, er dette løpet vidåpent. 10 Mighty News har trukket spor lengst ute, men er den hesten i feltet med bra montéform. Jeg setter den først grunnet det. 7 Sophie`S Royal Pride har vært dyktig i monté, og formen virker til og være på topp. Kjemper helt klart om seieren.

3 Excita Rascal kommer ut med prøveløp på 20,1/2100m med dyktige Elsie Hafskjold i salen, og er spennende da hun er markert på under 10 prosent. Veldig åpent løp bak disse nevnte.

Rangering V5-2: A: 10 B: 7-3-4 C: 2-7-5-1

V5-3:

2 Meemat`s Boy har fin kapasitet for klassen. Unngår den skimle hingsten til Arthur Bø galoppen, skal Vidar Hop ha en kjempe sjanse til å vinne dette løpet som holder skremmende dårlig klasse. 9 Eliminator er en annen hest med stor kapasitet for klassen, men han sliter med helsen og gjør det som oftest vanskelig for seg med å galoppere i løp. Kommer nå ut i regi Olav Mikkelborg med fine treningsrapporter og med et fint prøveløp på 19,1/2100 på en sterk måte. Feilfritt er han en stor seierskandidat.

7 Mortella har ikke gjort mange glade den siste tiden, men hun viser en ok kapasitet så skulle hun gå feilfritt så skal hun være på målfotoet. 11 Marie Melinte kommer ut i ny regi og jeg kjenner denne hesten fra Forus som en ordinær hest. Skulle hun være forbedret i ny regi så kan hun vinne for hun går som oftest feilfritt. Er som nevnt dårlig klasse i dette løpet så er vidåpent bak disse nevnte.

Rangering V5-3: A: 2-9 B: 7-11 C: 12-8-4-1 D: 10-6-3-5

Annonse: Grøstad/Lerum`s Lunsj tips, sjekk tipene her

V5-4:

3 French Prestige er en bra treåring for klassen og står meget fint til bak startbilen. Hesten har tidligere vært brukbar fra start, så det kan være at Høitomt satser tidlig mot tet. Blir utrolig mye enklere hvis de skulle komme til tet, men hesten skal regnes uansett posisjon. 9 Writing Gill har vært som forvandlet hos Kjell Teigen, og da kommer seirene. Møter bedre hester denne gangen, men i den formen Pine Chip-hesten er i, skal hun regnes.

5 Kenny Pine er egentlig en ganske fin hest som jeg føler har for lite grunnlag i forholdet til kapasitet. Møter denne gangen litt enklere selskap enn han er vant til fra tidligere. Regnes som en liten fidus.

1 Born Hot satt fast med mye krefter nest sist for Kolle i V65, mens sist gikk hesten godt for eier Oddvar Anholt. Hot Chilli Pepper-sønnen har hatt fryktelig mye uflaks mot gode hester, så han er bedre enn raden. Er jo et minus at amatøren Oddvar Anholt skal kjøre ham, men fra spor en bak startbilen, kan han vel ikke gjøre alt for mye feil? Kommer han seg tet , er det bare for Anholt å se fremover. Fidus.

10 Temptation Tendenza har gjort to fine løp etter lang pause og kan litt på sitt beste. Det skal uansett klaffe fra bakspor. 8 Boogy Lad har gjort fine løp fra vanskelige spor, og det har Rasmussen-traveren trukket igjen. Han har form til å skrelle, men blir overrasket om han gjør det denne gangen

Rangering V5-4: A: 3 B: 9-5-1-10-8 C: 7-4-6 D: 2

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Drammen

V5-5:

Det avslutter med et fryktelig åpent løp i V5-finalen denne lunsjomgangen der ingen har seier i raden. 2 Lykke Trubben settes først fordi han er rask ut og piler til tet. Nå er ikke fullvei noen fordel, men mot den motstanden skal det kunne gå hvis han får dempe litt. 8 Papsen har fin kapasitet, men er veldig avhengig av riktig løpsopplegg for å yte noe til slutt.

6 Førlands Blesa har ingen rad, men hesten er mye bedre enn raden, og når Tjordal tar turen til Drammen, er det med ambisjoner. Bare hun unngår galoppen, ender hun i toppen - for hun er uøm for posisjoner. 1 Isbalder er ikke noen vinnerhest, men har vært bra de gangene han har startet i år og denne gangen står han helt riktig til i spor en og kan skrelle.

3 Tvedt Oline har mye fart i kroppen, men sliter med viljen. Skal hun noen gang kunne kjempe i toppen, så er oppgaven riktig denne gangen. Ser strengt tatt ingen som sjanseløse.

Rangering V5-5: A: 2 B: 8-6-1-3 C: 12-10-5-4-11

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere