*Nettavisen* Sport.

V65-bankeren er klar!

Foto: hesteguiden.com

Det kan være veldig fine penger på gang på Jägersro i Sverige i kveld, og vi tror vår banker for kvelden får lett spill! Sjekk våre V65-tips.

19.08.12 12:48

På kvelden denne tirsdagen er det Forus (dobbel V5) i Stavanger og Jägersro (V65) i Sverige vi kan spille til, og vi har tips til begge baner.

Les også:Solberg/Westergård show?

Vi mener nemlig at 6 Yamani Hornline i V65-6 på Jägersro er snakk om en fryktelig traver når han står på fire friske bein (og det gjør han nå), og i den siste starten vant han helt overlegent etter en lengre pause.

Før pausen vant han på Solvalla på en flott måte, og når man ser denne traveren i banen ser man at dette er snakk om en hest litt utenom det vanlige. Distansen denne gangen på 3140 meter er helt perfekt for den sterke 6-åringen som bare er best i finalen, og vi stoler på at kusk Catrin Fajersson gjør jobben.

Innleveringsfrister Jägersro
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsidere!
12 Crowne i V65-1 tapte mye på galopp i den siste starten, men opphenting var morsk. Sporet er ikke det beste denne gangen, og han er helt klart avhengig av tøft tempo på løpet for at det skal kunne bli seier. Med litt klaff med posisjonene underveis tror vi dog ikke at det er helt umulig, og vi synes Lövgren-traveren er litt for lite spilt med sine 9 % i kveld.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

1 Mellby Amulett i V65-4 har gjort alt riktig hos dyktige Fredrik Persson, og når rapportene etter en mindre pause er meget bra fra stallen er 25-prosenteren i spillet spennende i kveld. Hun er behandlet siden den siste starten, og trener sterkt. Hun har trukket spor på innsiden av den store favoritten, og det kan bli avgjørende for løpsutfallet. Favoritten er ikke noe lyn fra start, og vi tror på en topp vinnersjanse for denne flotte From Above–datteren.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.