RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

V7 er spillet!

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
I en veldig oversiktlig rebus på Leangen denne lørdagen er trolig det eneste rette å kun gå for 7 rette, og dermed få 2.5 ganger gevinsten av syv riktige ved klaff.

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Det er nesten skummelt å si det på en arena som dagens hvor det ofte er høye utbetalinger i V75-spillet, men vi har veldig liten tro på at det blir noen utbetalinger å snakke om for fem og seks rette ved denne anledningen.

Vi mener bestemt at fire av løpene er løst på fire rekker, og da får vi gardert godt i de tre øvrige løpene. Våre oppsett er dermed veldig i takt med folket ved denne anledningen, men ved å fraskrive oss muligheten for utbetalinger ved fem og seks rette mener vi det skal være muligheter for å gjøre det godt allikevel.

Nyhet: Kjemp om de virkelig store V75-pottene med andelslag på nett!

Kongen viser hvor skapet skal stå
Årgangens ubestridte ener blant våre beste 4-årige kaldblodshester skal i aksjon i den tredje avdelingen, og på dagens lange distanse tror vi 11 Horgen Tore viser seg som den klart tøffeste til slutt på ny. Spikeld-sønnen gikk en formidabel opphenting til tredje på sterke 25.3 full vei etter startgalopp i den nest siste starten, og triumfen i den siste starten ble av det enkle slaget. Mjølnerød-traveren står alene på lengste tilegg, og da forventer vi feilfri avgang ved denne anledningen.

Flere tips lørdag:
Har du lyst på 12 rette i dag?
Her er lørdagens oddstips

Tar sin niende strake
Ja, vi er rimelig sikre på at 7 Frakast gjør så i den fjerde avdelingen. Moe Odin-sønnen har vært et eneste stort eventyr for sin eier Lars Aunemo, og det vil overaske oss veldig dersom ikke nye 50.000 kroner blir bokført på kontoen her. 6-åringen gjør ikke mer enn han må i løpene, og vi tror vår andre banker for dagen har veldig mye å gå på. Triumfen på flotte 26.2 over en sprint i den siste starten ble vunnet sprettlett, og vi tror det må litt annen kaliber til enn 4 Rampelars og 11 Bokli Pia til for å stoppe dette monsteret.

Himmelvidd kvalitetsforskjell
To høyt doterte 3-årsløp for begge raser står på programmet i Alm Rau Jos og Tamin Sandys Æresløp i hhv V75-2 og den sjette avdelingen, og blant årets 3-åringer er det et hav fra de beste til de nest beste. Blant de kaldblodige er 7 Wik Stjernen ubeseiret på fem forsøk så langt, og Mørtvedt Jerkeld-sønnen var et lekkert skue ved sin siste triumf på råsterke 27.5 full i Skien. Dersom ikke den opplevelsen har satt sine spor blir trolig Karlsen-traveren vond å stoppe på ny i den andre avdelingen, og vi ser kun en hest i mot.

Vi er ikke helt sikre på at 4 Dotterud Teddy var slagen når galoppen kom ut i oppløpet sist, og vi er ikke helt fremmed for at den flotte Alm Viktor-sønnen kan gi storfavoritten en real match i kampen om 100.000 kroner i førstepremie denne gangen (rapporteres å fungere langt bedre i trening nå etter noen justeringer). De øvrige er ikke i nærheten av å holde samme klassen som de to beste, og det vil være et granatsjokk av de helt sjeldne dersom vinneren nå ikke er nevnt.

Like overlegne har 1 Muscles Wiking B.R. og 3 Azzem vist seg å være blant de varmblodige så langt, og når begge har trukket helt perfekte spor i V75-6 har vi vondt for å tro at ikke en av de stikker av med den gjeveste sjekken pålydende 150.000 kroner. Førstnevnte trakk det lengste strået sist de møttes på glitrende 15.4 full vei, og dersom Olle Goop klarer å forsvare teten med den flotte Muscles Yankee-sønnen kan fort løpet være kjørt. Erik Killingmo vil nok dog gjøre et realt forsøk på å overfly favoritten med sistnevnte, og vi er ikke helt fremmed for at han kan klare det med den lynkjappe Pearsall Hanover-sønnen.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V75-1: Vi støter her på dagens mest åpne løp, og bred gardering er å anbefale. I rivende utvikling er både 11 Jentami og 13 Even Oliver, og fra sine flotte springspor fra 20 meter tillegg bør det ligge an til en flott start for dem begge. Helt stødig på beina er ingen av de, men førstnevnte har nok en fordel av å være tilbake på sin hjemmebane denne gangen. Sistnevnte er en flott type, og det er vel snart på tide at den formtoppede Spikeld-sønnen skal få full klaff.

V75-5: Et herlig stayerløp venter oss her, og vinnerkandidatene er mange. En hest vi liker svært godt er 1 Zambrottanewport, og innsatsen til tredje på råsterke 15.0 full vei på volte i den siste starten mener vi var av ypperste merke. Løp i kroppen etter meget lang pause har normalt gjort godt, og det er uvanlig optimistiske toner fra trenerhold denne gangen.

En klar plussvariant er 3 Oxford snakk om, og fra tet er Legendary Lover K. -sønnen hesten å slå. 4-åringen har gått flotte løp hele veien i regi dyktige Per Gottling, og det var sterkt å vinne fra et vanskelig tolvtespor sist. Det skal bli spennende å se hva seiersmaskinen 11 Riverside Royal kan utrette mot litt mer kvalifisert motsand, og selv om forrige ukes V75-vinner 15 Mccormick tilsynelatende står tøft til på lengste tillegg tør vi ikke avskrive den formtoppede Running Sea-sønnen.

Annonse: Øivind Grøstad spilte inn kr 195.000 sist lørdag. Leangen er hans spillestue nr 1.

V75-7: Eliten skal i ilden i Shan Rags Æresløp hvor 150.000 venter vinneren, og slik sporene er trukket må vi sette 4 Evidence Ås fremst. Ingen nekter Angus Hall-sønnen føringen i løpet, og vi mistenker at kusk Per O. Midtfjeld kan få styre og stelle litt som han vil der fremme innledningsvis. Det ble litt før tøft for 6-åringen i Megaman Cup på OGP-dagen, men nå rapporteres hesten å trene fint etter litt behandling.

Tilbake etter floppen sist kommer 3 Tinita Love, og på full form er naturligvis Super News-datteren hyperaktuell i et løp som dette. Det vrimler av outsidere i løpet, og vi ser kun 7 Enzo og 10 Golden Shogun uten vinnersjanser i løpet. 5 Classic Tile og 6 Gary Viktor møter noen av de beste for første gang, men kapasiteten på dem begge er så stor at de ikke er sjanseløse.

Fra Sverige kommer Olle Goop med topphoppa 8 Sharapova, og Andover Hall-datteren som alltid avslutter strålende skal regnes tidlig på tross et spor litt langt ute. Overflydd ned startsiden blir 1 Gentle Tilly, og da må det i så fall løse seg underveis for den kapable Super Arnie-sønnen.

Nyhet: Kjemp om de virkelig store V75-pottene med andelslag på nett!

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Leangen har vi satt opp tre V7-forslag på hhv 160, 480 og 1888 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V7-forslaget er et abc-samlebongsystem, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se løpene fra Leangen på NRK2 kl. 19.00-19-45 på lørdag!

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere