Klikk her for våre V75-forslag

Øystein Tjomsland har flere gode sjanser i lørdagens V75-runde på Forus. Størst mulighet har han trolig med supertalentet 2 Mieux Di Quattro i V75-2. Den italienskfødte fireåringen var vært helt fantastisk i sine tre løp. Feilfritt er han langt foran de andre igjen.Står i et trangt spor, men vi tror han kommer seg feilfritt ut. Faktisk tror vi han vinner med 50 meters galopp også! Den røde hingsten kan nok 1.15 på stayerdistanse. Det er ingen av de andre som er i nærheten av det. Dermed får Tjomsland høyst sannsynlig den tusende seieren med nettopp Mieux Di Quattro.

Bankerkandidatene srår ellers i kø denne dagen. Taran, Vestpol Faxen, Ranlem Tor, Eldfaksa og Gattuso L er alle storfavoritter. Skulle et par av de svikte ligger det an til god utbetaling uansett i denne jackpot-omgangen.

Flere tips:
Tippetips lørdag: Les om vår jakt på tolv rette
Oddstips lørdag: Andreas tror på Spania

V75-1: 4 Taran er en svært lovende treåring. Han har vunnet lett i sine to eneste starter og har hatt mye å gå på. Rune Wiig tror selv om han vinner dette løpet. Han er god fra start og tar trolig teten selv om 1 Roberto Bonanza kommer til å prøve å svare. Bare en galopp kan skrinlegge seiersplanene for Taran. Disse hestene er urutinerte og kan galoppere. Derfor tar vi med et par hester ekstra. Vi var inne på Roberto Bonanza som var god i Bergen. Kunne ikke rå på den hittil uslåelige Just Superb, men holdt koken sterkt etter tredjespor siste 700 meter. 6 Maksi Winner hadde ingen mulighet sist han møtte Taran. Skulle Taran feile kan Maksi Winner slå til. Credt Winner-sønnen var veldig bra sist.

Spill andelslag på nett og kjemp om de virkelig store pottene!

Nok en Tjomsland eller Erga-familien?
V75-3: 12 Vestpol Faxen var bedre enn noensinne sist. Trakk et trangt startspor, men uten galopp runder Tjomsland-traveren muligens til karrierens attende seier. Han er feltets speedigste hest og har dessuten styrke i tillegg. Tom Erga har tre stallhester med i løpet. Selv kjører han Henrik, mens broren Atle kusker Erga Svarten. Pappa Per Arvid står på 40 meter med Låhne Trym som også kan vinne i et heldig øyeblikk. 5 Henrik var bra nest sist. Slo til med seier sist og holder toppform. 4 Erga Svarten hadde nok blitt annen bak Horgen Yx uten galopputskeielsen på oppløpet på Sørlandet søndag. Feilfritt er han meget god. 11 Låhne Trym har avsluttet godt i sine to siste starter og drar fordel av stayerdistanse.

Du kan levere ekspertkupongen fra Sportspill her

V75-4: Tipsene holdt hva vi lovet sist da 7 Ranlem Tor vant som vår banker og spillernes andrevalg på Jarlsberg. Han var knallgod den dagen og gikk på i tredjespor allerede 1100 fra mål. I løpene før har han avsluttet strålende i kulissene. Vallaken er lynrask ut og tar ganske sikkert teten. Siden det er sprint tror vi sørlendingen leder fra start til mål. 5 Nesvik Eld er i kraftig utvikling. Vant lett fra tet i Bergen sist og tok sin andre strake. Ny fin sjanse selv om han kanskje ikke får teten nå. 2 Jo Frøkna er en hest vi har advart for tidligere. Var ute mot noen bra hester sist og passerte mål som fjerdehest i stengt posisjon. Hoppa så veldig sprek ut og hadde masse krefter på lager. 10 Hage Svarten er veldig forbedret i ny regi. Formen er helt på topp og han går nok fort 1.27 på distansen. Problemet er at det gjør trolig også Ranlem Tor. 15 Willomen er kjapp ut og kan få en "flying start" fra springspor på tillegg. Ikke sjanseløs om han i tillegg er litt heldig med løpsopplegget.

Gullhoppa blåser feltet
V75-5: Av hopper er det trolig bare Briskebyrappa som er god nok til å matche 14 Eldfaksa. Eldfaksa møter ikke hester av det kaliberet lørdag. Vi kan ikke skjønne annet enn at hun skal vinne Spikelds hoppeløp overlegent. Hun var rett og slett helt utrolig i den siste starten da hun vant på råsterke 1.23,1. Hun er like god over mellomdistanse. Konkurrentene er ikke i nærheten av å holde samme klasse. Soleklar banker.

10 Gattuso L (V75-6) har siktet innstilt på Derby. Sist røk han på sitt første nederlag i sin sjette start. Da hadde han bare årgangseneren Golden Brown foran seg. Han er like god bakfra og møter enklere motstand nå. Naturligvis er han stor favoritt. Vi advarer litt for 1 See See Rider som kommer ut med strålende treningsrapporter i ryggen. Han er blitt vallak siden den siste starten og ser bedre ut en noensinne i intervaller og hurtigarbeider. Kjapp som han er satser han nok på tet i det lengste sammen med Tom Erik Solberg. 2 Sweet Gill greide ikke å fulføre sist. Står fint til og kan være en fidus sammen med 6 Super Brick som er knakende god når han traver på sitt aller beste. 4 Gigant O er sterk. Møter sterkere selskap lørdag, men må ikke avskrives av den grunn.

Annonse: Grøstad og Lerum på plass i Stavanger med kanongode spilledrag til Forus-helgen

Sweet Case, Valnes Alice eller kanskje en smell?
Vi sparer ikke på markeringene i V75-7. Det hersker ingen tvil om at 11 Sweet Case er den best hesten i feltet. Hoppa som tjente nesten en million kroner i fjor ledet lenge i Bergen sist, men ble sliten i sluttfasen. Likevel berget hun andreplassen i et ellers tynt eliteløp. Nå er motstanden adskillig enklere, men utgangsposisjonen er ikke til hennes fordel. derfor velger vi garderinger. Først og fremst med 2 Valnes Alice. Wiig-hoppa står i et trangt startspor, men har løst feilfritt fra samme posisjon tidligere. Kommer hun greit i gang skal hun regnes i toppen. 3 I Want Muscles har vært riktig bra i de tre seneste startene. Opp en klasse nå, men med toppformen på plass skal hun for all del ikke undervurderes. 5 Valencia Ås avsluttet fort til knepent tap for Dragostea Din Tei sist. Har i ettertid trent sterkt og skal passes. 6 Noomi Garbo var med på en knallhard åpning sist før hun gikk ned i rygg leder en runde fra mål. Hun holdt koken flott og ble belønnet med andreplass. 14 Case er en av de bedre i feltet. Skal for en gangs skyld starte bakfra. Får hun spare speeden i det lengste skal hun regnes blant de aller fremste. 15 New Cowboyland var god annen sist da hun tapte knepent for Shanakee. Har tunge avslutninger å by på og kan skrelle. 10 K.L.M. Prelong gjør sine absolutt beste løp på hjemmebanen Bjerke, men glimter også til med noen pangløp på bortebane. 1 Okapi Garbo og 13 Nice New er skrellbud.

Ønsker du å kjøpe våre V75-tips, klikk her . Kjøp vår ekspertkupong for Dagens Dobbel her .

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook