Gå til sidens hovedinnhold

Vaagan Moen taus om Brann-framtiden

Ingen vil svare på hva som skjer med stjernene i bergensklubben.

BRANN - KONGSVINGER: 3-1:

BRANN STADION (Nettavisen): Etter 20 minutter limte Petter Vaagan Moen et frispark fra skrått hold i mål bak Olav Dalen og noterte seg for årets 14. scoring før han vakkert spilte fram Erik Huseklepp som satt inn 2-0 til hjemmelaget.

Bosman-spilleren fra Hedmarken har til det kjedsommelige unnlatt å svare på spørsmål om sin egen fremtid og snart begynner nok Brann-fansen også å bli utålmodig.

- Nei, det kommenterer jeg ikke. Jeg er i dialog med Brann, fortalte Vaagan Moen til pressen etter kampslutt i Bergen.

- Burde punktert
Andreomgangen i Bergen var ingen fest, men innbytter Kai Risholt sørget for litt spenning da han reduserte etter 79 minutter på ett av Mame Niangs mange innlegg i Brann-boksen.

Det som var av spenning døde imidlertid da Erik Huseklepp, nok en gang spilt fram av Vaagan Moen, la på til 3-1.

- Det er både plusser og minuser i dag. Vi fikk en god start og viser i 1. omgang at vi er interessert i å vinne kampen og ikke bare fade ut sesongen. Men vi burde definitivt punktert denne kampen i 1. omgang, konkluderte Rune Skarsfjord etter 3-1-seieren.

Usikker 2011-sesong
Tomålsscorer Erik Huseklepp er opptatt av at bergenserne skal avslutte en turbulent sesong med stil.

- Det var viktig at vi vant i dag og at vi avslutter sesongen på en god måte nå, sa landslagsspilleren.

Selv om tippeligaplassen offisielt ble sikret med Kongsvinger-skalpen i beltet hersker det forvirring om hvordan Brann vil se ut neste sesong med mange spillere i avgang. Eirik Bakke er på vei til Sogndal, Jan Gunnar Solli er aktuell for New York Red Bulls og snart kontraktsløse

Petter Vaagan Moen er som nevnt taus om fremtiden. Rune Skarsfjord vil heller ikke si noe om sin egen situasjon i forhold til en eventuell ny hovedtrener.

- Det der må du ta med de høye herrer i styret, jeg er en enkel mann og dersom klubben kommer opp med en kandidat stiller jeg meg bak. Jeg er uansett sikker på at det er et spennende Brann-lag som skal løpe utpå her i 2011.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED
Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken