*Nettavisen* Sport.

Våg gamblet og tapte

Våg sendte alle mann i angrep de siste minuttene mot NTG/Stabæk søndag for å forsøke å hente igjen hjemmelagets ledelse med ett mål. Men det endte med tremålstap.

19.09.04 22:35

Alt om eliteserien kvinner

- Vi måtte gamble mot slutten. Stabæk ledet med ett mål, og vi hadde ingenting å tape. Jeg sendte alle i angrep mot slutten for å forsøke å kapre poeng, men dessverre ble resultatet tremålstap, sier Vågs trener Arnfinn Haukom Olsen til TV 2 Nettavisen.

- Grisete spill
Vågs oppgjør mot NTG/Stabæk i gildeserien for kvinner ble et jevnt og intenst oppgjør preget av flere harde dueller.

- Stabæk spiller til tider grisete, og er stygge i duellspillet. Men det ble en artig og jevntspilt håndballkamp. En skikkelig publikumsskamp, sier Olsen.

Ved pause var stillingen 16-16. Til slutt ble det 31-28-seier til hjemmelaget.

- Det er litt bittert, fordi vi helt klart hadde ønsket å ta med oss poeng i kveld. Vi var minst like gode som hjemmelaget, sier Vågs trener.

- I begynnelsen av andre omgang leder vi blant annet med fire mål. Det er en solid ledelse, og da trodde jeg på seieren, sier han.

Nytt lag på gang
Våg har mistet flere sentrale spillere før denne sesongen, og Arnfinn Haukom Olsen er i ferd med å bygge opp et ungt, nytt lag.

- Jeg tror vi har det yngste laget i eliteserien. Gjennomsnittsalderen er 21,5 år. Det er en fornøyelse å jobbe med så mange talenter. De er svært sultne og innstatsvillige, og vi kommer garantert til å høre mye fra mine spillere i fremtiden, sier Arnfinn Haukom Olsen til TV 2 Nettavisen.

Vågs mål for sesongen er å komme seg videre til sluttspillet.

- Vi er helt klart gode nok til å klare det. Neste kamp mot Gjøvik er blant annet en kamp vi helt klart skal vinne. Da får vi en god start, sier Arnfinn Haukom Olsen.

Birkeland best
NTG/Stabæks toppscorere i kampem ble Linn Jørum Sulland og Lene Strand Torgersen, begge med 7 mål. Men kampens store spiller ble Vågs Ingunn Birkeland med ni fulltreffere.

- Birkeland spiller en kjempekamp. Hun ble vår toppscorer og var utrolig aktiv gjennom hele kampen, mener Vågs trener.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.