RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Våg håper på dansk motstand

Våg Vipers håper å unngå Nordstrand og Dinamo AQUA Volgograd når kvartfinalene i EHF-cupen i håndball trekkes i Wien tirsdag. Aller helst vil Kristiansand-laget til Danmark.

- Det hadde vært kjedelig å møte Nordstrand når vi først er kommet så langt i EHF-cupen. Jeg kunne derimot godt tenke meg å møte GOG Gudme, av både sportslige og økonomiske grunner. Det er et lag vi har slått i treningskamp tidligere i sesongen, og en tur til Danmark hadde vært OK også av praktiske grunner, sier Våg-trener Lars Sigurd Gitmark til TV 2 Nettavisen.

Vil ikke til Russland
Like lyst ser ikke Gitmark på en eventuell tur til Russland.

- Jeg har ikke mye lyst å møte Volgograd. Det er en forferdelig kronglete reise, og å ta seg frem innenriks i Russland er sikkert ikke like enkelt som en tur til Danmark.

Våg tok seg til kvartfinalen med en meget imponerende sammenlagtseier mot franske Besancon. Kristiansads-jentene vant 61-58 sammenlagt, etter at søndagens returmøte endte 31-26.

Gitmark innrømmer at Våg-ledelsen ikke er veldig oppdatert på de mulige kvartfinalemotstanderne, men lover å by på tøff motstand uansett.

- Når vi er i kvarten går vi selvsagt inn for å vinne - uansett motstander. Når vi klarer å slå fem franske verdensmestere, kan vi slå hvem som helst, mener en offensiv Våg-trener.

Foruten Våg og Nordstrand er følgende lag klare for kvartfinalene:

Rapid Bucuresti (Romania)
Dinamo AQUA Volgograd (Russland)
Eurostandard G.P. Skopje (Makedonia)
Györi Graboplast (Ungarn)
GOG Gudme (Danmark)
Viborg (Danmark)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere