*Nettavisen* Sport.

Vågnes ferdig som Molde-trener

Allerede fem uker før seriestart forsvinner den første av årets eliteserietrenere. Molde er allerede i full gang med jakten på en erstatter for Reidar Vågnes.

07.03.05 19:56

Reidar Vågnes har vært maksimalt uheldig i vinter. To akillesoperasjoner har sørget for at Molde-treneren har vært sykmeldt det meste av vinteren - og i den viktige tiden frem mot seriestart. Nå føler han at skaden tvinger ham til å stille plassen som trener til disposisjon.

- Konsekvensen av det valget jeg har gjort, kan i verste fall være at jeg må tre til side. Men jeg håper å kunne bidra i fortsettelsen også, eventuelt i en annen rolle, sier Vågnes til TV 2 Sporten.

- Når han blir friskmeldt vil han tiltre i andre arbeidsoppgaver rundt toppfotballen i Molde som han og klubben må bli enige om, bekrefter daglig leder i Molde, Espen Silseth.

Vågnes har selv tatt initiativet til trenerskiftet.

- Jeg vil i hvert fall ikke kunne yte 100 prosent i noen uker fremover, og det er en situasjon som bekymrer meg på klubben sine vegne, sier han.

Med bare fem uker igjen til serieåpningen mot Brann i Bergen, haster det for Molde med å få på plass en ersatter. Fargerike Benny Lennartson skal være en av kandidatene.

- Vi har følere ute. Alle vi har snakket med melder tilbake at Molde er et spennende alternativ. Men det er klart det er en utfordring når vi har et så kortsiktig behov, sier Silseth.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.