Vakter måtte fjerne Keane

Foto: Getty Images

Den tidligere United-spilleren ble nektet adgang til Premier League-kamp.

22.12.11 08:01

Det var før oppgjøret mellom Wigan og Arsenal, i starten av denne måneden, at det oppsto en krangel mellom en kvinne som satt i billettluka på DW Stadium og Roy Keane.

Den tidligere Manchester United-profilen hadde sett Wigan-Blackburn en måned tidligere, og den gangen fikk han kjøpt billett ved å registrere sine personopplysninger på vanlig måte.

Keane prøvde å gjenta suksessen, men fikk blankt avslag fra billettselgeren.

- Hun sa det var en billett av en annen kategoritype, og at hun trengte personlige opplysninger. Jeg oppga navn og adresse, men hun sa at jeg ikke var i systemet, sier Keane til Daily Express.

Keane var klar over dette, men fortalte at han hadde kjøpt billett to uker tidligere, og at den samme kvinnen sa at det var i orden. Da iren ikke klarte å overtale billettselgeren, tilbød han seg å kjøpe et sesongkort.

- Hun sa det ikke var mulig. Da sa jeg: «Klubben deres har 37 millioner i gjeld, og dere vil ikke ha pengene mine?» forteller Keane.

40-åringen innrømmer at han ble litt høylytt overfor billettselgeren, noe som endte med at hun tilkalte en sikkerhetsvakt som ba Keane om å gå hjem.

Dermed måtte Keane reise hjem uten å få med seg et eneste minutt av kampen som Arsenal vant komfortabelt 4-0.

Tirsdag la Wigan ut en pressemelding om saken på sine hjemmesider.

«Mr. Keane prøvde å kjøpe billett til kampen vår mot Arsenal, og var litt aggressiv mot vårt personell da han fikk beskjed om at det ikke var mulig. Selv om vi kan forstå hans frustrasjon over ikke å få sett Wigan, finnes det grunner til at vi ikke kunne imøtekomme hans ønske», skriver klubben.

Videre forklares det at det var sikkerhetsmessige årsaker som lå til grunn for at Keane ikke slapp inn på stadion.

Når billettene til borteseksjonen er utsolgt frykter klubben at supportere av bortelaget vil blande seg med Wigans fans ved å kjøpe billetter på egen hånd.

Wigan ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.