Gå til sidens hovedinnhold

Valencia takket ja til Start

Alex Valencia takket torsdag ja til Start. - Jeg er veldig glad for at overgangen har gått så fint, og at Brann ikke har vært urealistiske i sine krav, sier han til TV 2 Nettavisen.

Alex Valencia har to A-landskamper for Norge, og ble spådd en lysende framtid på fotballbanen. Men karrieren stagnerte i Brann, hvor kantspilleren slet med lite spilletid forrige sesong.

- Jeg har lyst til å spille fotball, og være ønsket. Start har vist at de ønsker meg, og er et lag som spiller fin fotball, sier Valencia til TV 2 Nettavisen.

Opprykk
Han ser fram til å samarbeide med Start nyansatte trener Tom Nordlie og manager Erik Solér. Den tidligere Åsane-spilleren gleder seg til å kjempe om opprykk med Start.

- Det har selvfølgelig mye å si for meg at jeg kommer til en klubb som har ambisjoner. Det er derfor jeg reiser dit nå; for å hjelpe Start opp i Tippeligaen, poengerer han.

Valencia tenker ikke på landslagsspill, men legger heller ikke skjul på at han fortsatt har store ambisjoner på fotballbanen. Det er to år siden han debuterte for landslaget, og gjorde et godt inntrykk, mot Tyrkia på Ullevaal.

- Det er ingenting som tilsier at jeg er en dårligere fotballspiller nå. Snarere tvert i mot.

Gode minner
Etter seks år i Brann tar han med seg mange gode minner. Benkeslitingen i forrige sesong, har han ikke lyst til å snakke om.

- Jeg har ingenting vondt å si om Brann. Jeg er glad for at overgangen er i orden, og at de var realistiske i sine krav overfor Start. Jeg forlater Brann med bare gode minner, sier Valencia.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar