*Nettavisen* Sport.

Valencia vil til utlandet

Foto: (FOTO: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX)

Proffryktene svirret rundt Alex Valencia etter forrige sesong. Start-spilleren vil fortsatt til utlandet.

07.08.06 11:43

(Klikk på playknappen i videovinduet over for å se sammendrag av kampen)

BRANN-START 0-1: BRANN STADION (TV 2 Nettavisen): Alex Valencia hadde en strålende sesong i Start i fjor, og ryktene om spill i utlandet ble flere og flere.

Men etter en svak vårsesong, har det vært stille på overgangsfronten rundt høyrevingen.

Det gjør ikke reiselysten mindre for bergenseren, som er tilbake i storslag.

Sugen på noe nytt
- Jeg er veldig sugen på å prøve noe nytt og noe annet enn norsk fotball, men det er ikke noe jeg stresser med. Jeg har det veldig fint i Start, men skulle det dukke opp en god mulighet for meg, så vil jeg takke ja, sier han til TV 2 Nettavisen.

Og han tror ikke den svake vårsesongen har ødelagt mulighetene hans.

- Ikke i det hele tatt. Jeg føler at det har gått bedre og bedre. Det går opp og ned i fotball. De som skal kjøpe en spiller, de ser ikke på enkeltkamper, men på hva en presterer over tid, mener Valencia.

Stoler på Solér
Dersom det skulle dukke opp noe interessant i løpet av høsten, tror han ikke Start vil stikke kjepper i hjulene for ham. Selv om han har to år igjen av kontrakten ved sesongslutt.

- Det var noe jeg snakket med Erik Solér om før jeg kom til klubben. Jeg har ambisjoner om å spille i andre land, og det tror jeg de synes er helt greit. De kommer ikke til å la meg gå gratis, men jeg håper at de takker ja dersom det kommer et bra bud, sier den tidligere Åsane- og Brann-spilleren.

Her er tabellen

HTML EMBED

Les alt om den 16. serierunden

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.