RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Valencias revansje

Sist oppdatert:
Først ble han taklet hardt av Dagbladet. Så fikk han en stjernesmell i ankelen. Alex Valencia svarte med å revansjere Start rett til topps igjen.

KRISTIANSAND STADION (TV 2 Nettavisen): START - HAM-KAM 2-1 .

- Jeg synes det var en gøy kamp, men det var vondt innimellom, sier Alex Valencia etter den knallharde bataljen mot mannfolkene fra Hamar søndag kveld.

Klikk her for å se scoringene (gratis).

Tom Nordlie nekter for at han føler presset når det nå tetner seg til i toppen.

- Jeg føler ikke noe press, vi har alt å vinne. Det er sju uker igjen. Vi har sluppet litt opp på treningsmengden, men vi trener fortsatt mer enn alle andre i eliteserien, sier Nordlie.

Popstjerner
Sørlandslaget blir nå behandlet som popstjerner foran og etter hver kamp. Marius Johnsen og Kristofer «Doffen» Hæstad måtte gi både klemmer og autografer mens de kjempet seg ut av garderoben

- Popstjerne? Jeg kan faktisk synge, og burde nok vært det, ler Hæstad mens han klemmer seg gjennom horden.

- Sa han virkelig det? Det er en stor løgn. Han kan ikke synge, sier Marius Johnsen, som selv skriver så blekket spruter.

Med både Marius Johnsen og Bård Borgersen tilbake i forsvaret rodde Start 2-1-seieren i havn. Og på topp var Bala Garba tilbake og bandt opp forsvaret til Hamarkameratene.

Start leder nå serien med 41 poeng, ett poeng foran Vålerenga, som har en kamp mindre spilt. Hakk i hæl følger Viking med 37 poeng.

Skværet opp
Før helgen hengte Dagbladet ut Alex Valencia som en eks-gategutt med en broket fortid, som hadde kjempet seg gjennom asfalten som løvetann. Og torsdag slo bergenseren opp en ankelskade. Før kampen injiserte legen inn bedøvende kjemikalier i tennis-ankelleddet.

Og i pausen måtte han til overmål sy sammen et kutt han fikk over høyre øyet i en duell.

- Dagbladet har vært redelige etter oppslaget. For meg var det godt å komme tilbake etter den dårlige kampen mot Odd, sier Alex Valencia.

- Ikke heng deg opp i det med sprøyten. Det er vanlig å få sprøyte før kampen, sier Valencia.

Marius Johnsen blander seg inn og sier han har fått mange sprøyter:

- En gang fikk jeg fire smertestillende sprøyter i lysken før en kamp, sier han.

Lei bortestatistikk
Ståle Solbakken har fortsatt til gode å vinne en borte-kamp.

- Det var en tøff og jevn kamp. Vi har tapt jevne kamper i det siste, og det bikket Starts vei denne gangen, sier en betuttet trener Ståle Solbakken i Ham-Kam.

Tom Nordlie regner med å ha Valencia tilbake mot Brann neste mandag. Han er ferdig med Dagbladet-saken og sier han og landslagsledelsen har snakket ut med Valencia og avisen.

- Vi var rustne, men spilte tidvis bra, og burde vunnet med flere mål, sier Nordlie.

- Filming
Kampen bølget voldsomt med tette dueller i første omgang. Etter hvilen brukte Hamarkameratene under 30 sekunder på å ta ledelsen med straffe.

- Det var filming, jeg var ikke nær ham, mente Johnsen, som felte Marius Gullerud.

Start svarte raskt og nettopp Alex Valencia fikk endelig uttelling ved nydelig innlegg som Stefan Bärlin hamret inn.

Start hadde ellever hjørnespark mot Hamkams tre, Start vant også sjansestatistikken ti mot tre. Etter 64 minutter smetter en flott stikkball ned til dødlinja hvor Marius Johnsen fanger den opp, slår skrått ut og Fredrik Strømstad dundrer ballen i krysset fra åtte meter.

PS: Alex fikk isposer og må ta det rolig fremover, men skal være klar mot Brann i Bergen neste mandag. Men David Hanssen har slått opp en kneskade og er trolig ute 14 dager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere