RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga: - Helt vanvittig

Foto: Roy Kvatningen
Sist oppdatert:
- Det er helt vanvittig. Klart vi er bekymret, sier Bård Sørlie, Vålerengas knalltøffe back. Oslolaget har sluppet inn 65 mål hittil i år.

Søndag ble det seier 6-5 for Stavanger Oilers etter straffeslag. Bård Sørlies 5-5-scoring i det 57. minutt sikret oslolaget overtid.

- Det er helt vanvittig. Vi scorer mye, men alle baklengsmålene skaper mye utrygghet hos oss, forteller Sørlie til TV 2 Nettavisen.

Må løse problemet
Vålerenga har sluppet inn 64 mål hittil denne sesongen. Bergen og Comet har sluppet inn henholdsvis 70 og 69 mål. Storhamar og serieleder Trondheim har til sammenligning sluppet inn henholdsvis 31 og 36 mål.

- Storhamar spiller Norges kjedeligste hockey. Vi vil ikke sammenligne oss med dem, ler Sørlie - før han blir mer alvorlig igjen:

- Vi er nødt til å finne ut av det defensive, skal vi lykkes. Det er mye markeringsfeil. Det er bekymringsverdig. Du kan ikke ta lett på det. Du skal ikke slippe inn mer enn et par mål per match i snitt, og vi ligger ganske høyt over det, klager han.

Også Anders Myrvold er misfornøyd.

- Vi har mye talent i laget, men vi kan ikke holde på sånn. Vi må tette igjen mye mer, plukke opp folk mye bedre. Vi gir motstanderen alt for mange sjanser.

Breiale
Han mener oslolaget opptrer urutinert i egen sone.

- Vi er litt for breiale, og skal gå med pucken ut av egen sone. Vi scorer jo, og representerer sånn sett morsom hockey, men det holder ikke i lengden. Det er alltid de som slipper inn færrest mål som vinner mesterskap, konstaterer Myrvold.

Klikk her for å se tabell, kampfakta og poengliga i norsk eliteserie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere