RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga avgjorde triller

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Vålerenga kom tilbake gang på gang i toppkampen.

Derfor har Oslo-laget fortsatt et lite grep om Eliteserien. Men det var så vidt at det gikk Vålerengas vei på Jordal Amfi i kveld.

Frisk Asker var i storslag foran mål og ledet med to mål halveis etter at lederen av poengligaen Christen Abbott ga gjestene ledelsen med to mål. Og selv om Vålerenga redusert klarte Frisk Asker igjen å gå inn i tredjeperioden med tomålsledelse. Frisk må ha trodd at de kom til å snu den dårlige perioden de har vært gjennom i det siste.

Derfor må det ha føltes bittert da Vålerengas Steffen Thoresen satte inn 5-5 helt i sluttminuttene. Forlengelsen var bare tre minutter gammel da Brede Frettem Csiszar gjorde at kvelden gikk helt Vålerengas vei.

Toer på tabellen Sparta, gikk nemlig på en stjernesmell med 0-5 tap for Lillehammer. I og med at Storhamar vant sin kamp er det nå de to gamle rivalene som regjerer på toppen av hockey-Norge. Nå bygger det seg opp til storoppgjør om en uke på Jordal da Storhamar kommer på besøk til serielederen

Les flere hockeysaker her.

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere