RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga avslutter samarbeid med Lifewave

Sist oppdatert:
Vålerenga fotball vil ikke ha noe støy rundt samabeidet med Lifewave

Vålerenga fotball har opplevd en massiv storme etter at de la ut informasjon om samarbeidet med Lifewave. Nå avslutter de samarbeidet, melder klubben på sine nettsider.

Etter at Vålerenga Fotball la ut informasjon om samarbeidet med Lifewave, har det kommet en massiv storm de siste dagene.

Klubben sier at de ikke har inngått noe kommersielt samarbeid, men at de ønsket å teste ut deres produkt i en periode. 

- Det har aldri vært vår mening å skulle lage noe støy med dette, sier daglig leder Stig-Ove Sandnes.

Les også: Vålerenga lar seg lure av Lifewave.

«I ettertid viser det seg at både forbrukerombudet og legemiddelverket har krasse motforestillinger til dette produktet, og da har Vålerenga Fotball valgt å avslutte samarbeidet med Lifewave.» skriver klubben.

- Det har aldri vært vår mening å skulle lage noe støy med dette, og da trekker vi oss naturlig ut. Så får de offentlige instanser følge opp dette videre, sier daglig leder Stig-Ove Sandnes i Vålerenga Fotball i en kommetar. 

Lifewave-plastrene skal angivelig påvirke kroppens energibaner. Teoriene bak produktet sammenfaller i stor grad med akupunktur. Produktenes påståtte effekter har så langt ikke blitt vtenskapelig bevist, og uavhengige eksperter betrakter Lifewave som lureri.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere