Vålerenga banket FFK

Foto: Terje Bendiksby (Scanpix)

Vålerenga vant Tippeliga-oppgjøret mot Fredrikstad på Ullevaal Stadion mandag. Se målene!

24.09.07 22:34

Kampen gikk direkte på TV 2 Sumo

Vålerenga - Fredrikstad 2-0:

Vålerenga ble aldri truet, og kontrollerte inn en grei 2-0-seier mot Fredrikstad mandag kveld.

Kampen ble i realiteten avgjort ganske tidlig på Ullevaal. Før minuttet var spilt ledet de blåkledde 1-0. Danske Dan Thomassen sørget for nettkjenningen.

Se høydepunkter her:

191068

I det tiende minutt tegnet den islanske spissen Gunnar Heidar Thorvaldsson seg på scoringslisten, dermed gikk det mot tre poeng for hjemmelaget. VIF hadde da også stort sett god kontroll på gjestene fra Østfold, og Harald Aabrekks gutter kontrollerte inn til 2-0.

Danske Allan Jepsen var kampens store spiller og tegnet seg for to målgivende pasninger for Vålerenga. Med mandagens trepoenger passerer Enga dagens gjester, og er nå nummer sju i Tippeligaen.

- Vi må ha 32 poeng for å være helt sikre på å berge plassen, og nå er vi nære, sier Aabrekk til TV 2.

Se tabellen her

PS.FFK-keeper Rami Shaaban måtte byttes ut til fordel for Lasse Staw i førsteomgang på grunn av en strekk. Det er ikke kjent hvor alvorlig skaden er.

Bakgrunn:

Mandag kveld møtes Vålerenga og Fredrikstad til dyst på Ullevaal, det blir en kamp mellom to middelhavsfarere i Tippeligaen. FFK ble knust hjemme mot Brann i forrige serierunde, og selv om østfoldingene ligger trygt på tabellen, vil de ha mer.

- Jeg er glad det fortsatt er en del kamper igjen. For nå kan vi øve oss på å være gode og fortsatt er det jo mulig å kapre en fjerdeplass, sier Bjørkøy til Fredrikstad Blad.

Og han fortsetter:

- Forhåpentligvis var tapet mot Brann et arbeidsuhell. Jeg synes vi leverte en ok innsats før pause.

Sist Vålerenga spilte kamp ble det tap 0-2 borte mot Austria Wien. Dermed er det to revansjesugne lag som skal gjøre opp om poengene i hovedstaden.

- Det ser ut som spillerne er mer enn klare for å revansjere seg på mandag. De fikk fri lørdag, og litt tid til venner og familie, og det tror jeg har gjort alle godt, sier Enga-trener Harald Aabrekk til vif.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag