*Nettavisen* Sport.

Vålerenga beholder stjernene

Forespørslene strømmer inn på Vålerengas stjernegalleri, men Kjetil Siem har ingen spillere å avse.

07.07.05 08:24

Tore André Flo vender nesen hjem og skal spille for Vålerenga det neste 1 1/2 året. I kveld ble han presentert for sitt nye publikum.

Kjetil Rekdal har brukt de siste to årene på å bygge opp en meget solid spillerstall. Innkjøpslista toppes av Steffen Iversen og Arni Gautur Arason i fjor og Tore Andre Flo og Magne Hoset i vår.

Det har ført til at mange gode spillere har tilbrakt mye tid på benken. Likevel er ikke Vålerenga innstilt på å selge unna foran høstjakta i eliteserien - der Vålerenga skal hente inn seks poeng på Start:

- Vi bygger opp, ikke ned, sier klubbdirektør Kjetil Siem til TV 2 Nettavisen.

- Ingen til salgs
Ledelsen på Valle Hovin er forberedt på at Bosman-spillerne Steffen Iversen og Morten Berre kan forsvinne, selv om begge fortsatt er ønsket i klubben. I tillegg har Ragnar Klavan allerede reist hjem til Estland.

Men der stopper også avgangslista.

- Det strømmer inn henvendelser hele tiden. Konkrete bud må vi selvfølgelig vurdere, men forespørslene må være mer konkrete enn det vi har fått hittil. I utgangspunktet ønsker vi å beholde alle, sier Kjetil Siem.

Tirsdag bekreftet assistenttrener Lars Bohinen overfor TV 2 Nettavisen at Thomas Holm og Ardian Gashi er blant spillerne klubben har fått henvendelser på etter at overgangsvinduet åpnet 1. juli.

Gashi åpen for tilbud
Selv har ikke en ferierende Gashi hørt noe om interessen, som skal ha kommet fra både norske og utenlandske klubber:

- Jeg regner med at jeg blir informert hvis det kommer noen konkrete forespørsler, sier Gashi.

- Hittil har det ikke vært noe som er så konkret at det har vært noe å informere om, fastslår Kjetil Siem.

Ardian Gashi er ikke fremmed for tanken på å prøve noe nytt. I Vålerenga får han neppe noen enklere vei inn i førsteelleveren i sin offensiv favorittrolle etter at Magne Hoseth kom til klubben.

- Jeg trives godt i Vålerenga. Men man må være høflig og høre på hva andre klubber har å si, sier Gashi diplomatisk til TV 2 Nettavisen.

I mars ble Gashi koblet til bundesligaklubben Hamburg, der han var på et to dager langt treningsopphold. Det ble imidlertid ingen overgang – den gangen.

Stjernene Rekdal har hentet de to siste sesongene:
2004: Arne Gautur Arason, David Brocken, Daniel Fredheim Holm og Steffen Iversen.
2005: Andre Muri, Amund Skiri, Bernt Hulsker, Christian Grindheim, Magne Hoseth, Stefan Ishizaki, Mbulelo Mabizela, Ronny Johnsen, og Tore André Flo.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag