RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga forlenger med Felipe Carvalho


Felipe Carvalho har skrevet under på en kontrakt som binder ham til klubben ut juli 2021. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Felipe Carvalho har skrevet under på en kontrakt som binder ham til klubben ut juli 2021. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Midtstopperkjempen Felipe Carvalho har forlenget kontrakten med Vålerenga ut juli 2021, skriver VG.

Det blir også bekreftet på Vålerenga s nettsider torsdag.

Carvalho ble hentet fra Malmö i vinter og har umiddelbart tatt Eliteserien med storm. Sportslig leder i Vålerenga, Jørgen Ingebrigtsen, forteller at klubben har hatt dialog med 23-åringen og hans agent Terje Liverød over lengre tid.

– Vi er meget fornøyde med å få Felipe med på laget de neste tre årene. Når vi først signerte han i desember visste vi at dersom det langvarige skadeavbrekket ikke hadde satt han for langt tilbake ville vi få en veldig god spiller. Nå skal vi sammen utvikle Felipe til å bli en enda bedre spiller for Vålerenga i framtiden, sier Ingebrigtsen til VIF.no.

Hovedpersonen selv var meget fornøyd med å ha skrevet under ny kontrakt.

– Jeg trives veldig godt i Vålerenga, og det er dette som er rett for meg nå. Jeg ønsker å bli den beste utgaven av meg selv og samtidig oppnå store ting med Vålerenga. Jeg er utrolig glad for at de neste tre årene i karrieren min blir her, sier Carvalho.

Interesse

Det har vært interesse for midtstopperen. Under helgens kamp mot Bodø/Glimt var flere storklubber på plass for å se ham i aksjon. Likevel valgte søramerikaneren å skrive under for tre nye år på Valle.

– Underveis i prosessen har det rukket å bli en viss interesse rundt Felipe, men Felipe selv og Terje Liverød (rådgiveren journ.anm.) har vært tydelige på at det beste nå er å få kontinuitet i det gode treningsarbeidet som legges ned, og så får eventuelle nye karrieresteg komme som en følge av videre fremgang, forteller Ingebrigtsen videre.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere