*Nettavisen* Sport.

Vålerenga gikk på nytt tap

Foto: Johansen, Erik (Scanpix)

VIF har nå tapt tre av de fem siste kampene.

Oslo (NTB): Vålerenga gikk på et nytt tap i eliteserien i ishockey torsdag. Lillehammer vant 4-1 og påførte dermed VIF det tredje nederlaget på de siste fem kampene.

1472 tilskuere i Kristins hall fikk se hjemmelaget ta ledelsen vel fem minutter ut i den første perioden ved Justin Bostrom. Midtperioden ble målløs, men i siste periode satte Lillehammer spikrene i VIF-kista før det var gått fem minutter.

22 sekunder ut i den siste perioden økte Bostrom til 2-0, og bare fire minutter senere ble det 3-0 ved Patrick Coulombe. Da var det meste av spenningen utløst.

Seieren betyr at Lillehammer spiste seg innpå Espen Knutsens gutter. Nå er det bare fire poeng som skiller de to lagene på tabellen i Oslo-lagets favør.

Stavanger sikret seg en ny og solid seier med 4-0 over Manglerud Star på bortebane. Etter en målløs første periode gjorde Stavanger-laget det meste riktig i midtperioden og tok en 3-0-ledelse.

Det betyr at Stavanger troner på toppen av tabellen med 93 poeng etter torsdagens runde, 17 poeng mer enn Lørenskog på annenplass. Lørenskog slo for øvrig Stjernen 4-1 på utebane.

Frisk-Asker fikk med seg en 3-0-seier over Rosenborg på hjemmebane, men ligger likevel godt forankret i bunnen av tabellen med bare 16 poeng. Det er seks poeng opp til Manglerud Star på nest sisteplass.

I den siste kampen ble det 3-2-seier til Sparta Sarpsborg på overtid mot Storhamar. Her var det Marcus Olsson som avgjorde vel tre minutter ut i forlengelsen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.