RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(FOTO: ERLEND AAS/SCANPIX)

Vålerenga heldige på Alfheim

Sist oppdatert:
Linjedommeren snøyt Tromsø for ledelsen rett før pause. Det ble skjebnesvangert for hjemmelaget.

TROMSØ - VÅLERENGA 0-1

Tromsø hadde i søndagens kamp muligheten til å forlate jumboplassen i Tippeligaen til ulempe for Start. En Jarl-André Storbæk og en linjedommer havnet imidlertid mellom Tromsø og poeng.

Det var i det 44. minutt at Ole Martin Årst, på et herlig gjennomspill fra Patrice Bernier, sendte ballen kaldt forbi Árni Gautur Arason, og var sikker på at han hadde sendt hjemmelaget i føringen på kunstgresset. Det hadde han ikke, mente linjedommeren - jo, han hadde egentlig det, viste TV-bildene.

- Det er ikke offside. Det er surt. Bittert, mente Ole Martin Årst etter kampen.

- Det er en jevn kamp, som vi har et press på mot slutten, uten at vi tar vare på sjansene våre. Vi er nødt til å skape flere målsjanser, fortsatte han.

I andreomgang ser egentlig Oslo-laget hakket vassere ut enn Tromsø, og det er helt greit da "man of the match", Ardian Gashi, ordner frispark på 25 meters hold og Storbæk omsetter det i mål. Et flott mål, for all del, men det spørs om ikke Kenny Stamatopoulos reaksjon i Tromsø-målet hadde litt 3. divisjonspreg over seg. Skudd på den avstanden skal vanligvis ikke gå inn.

- Surt for TIL med det annulerte målet, men fint for oss, oppsummerer Vålerenga-trener Kjetil Rekdal.

- Dette er en skikkelig fortjent lagseier. Vi sto på godt sammen, mente Gashi, som også bekrefter at agenten har vært i kontakt med Aalesund. Likevel er han fast bestemt på å gi alt for Vålerenga så lenge han er i klubben.

Det ble med andre ord ingen god åpning for hjemmelaget på den nye kunstgressmatta. Gjestene derimot står nå med fem kamper uten seier.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere