RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga henter ny keeper

Sist oppdatert:
Vålerenga leier Djurgårdens gambiske keeper Dembo Tourray neste sesong.

- Han er en meget habil keeper. Han har konkurrert med Sveriges landslagskeeper i Djurgården, sier sportsdirektør i Vålerenga, Kjetil Siem, til TV 2 Nettavisen.

Ikke dyr
Keeperen blir ingen dyr investering for Oslo-klubben.

- Nei, ikke dyr i det hele tatt. Vi har en fin avtale med Djurgården etter Johan Arneng-overgangen, og det var faktisk Arneng som også tipset oss om Tourray, sier Siem videre.

Dembo Tourray kom til Djurgården i 2000, og var på utlån til Assyriska i 2001-2002. Moderklubben hans er Real de Banjul. Det er en virkelig kjempe Vålerenga har fått på plass. Han er hele 198 centimeter høy.

I tillegg til å være strålende fornøyd med at en ny keeper er på plass, er Vålerenga-direktør Siem også glad for at «Vålerenga mot rasisme» har fått en ny frontfigur.

Keeper og frontfigur
- Etter at Pa dro til AIK, hadde vi ingen naturlige forbilder igjen i Vålerenga som kunne jobbe med det viktige prosjektet vårt, «Vålerenga mot rasisme». Nå har vi fått en frontfigur i tillegg til en ny og god keeper. Vi har mange spillere på de yngre lagene som trenger et forbilde, sier Siem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere