Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga i mosegrønne drakter?

Vålerengas fotballhelter kan få mosegrønne drakter. Inspirasjonen kommer fra de første draktene klubben brukte, i 1913.

- Vi syns dette er veldig spennende greier, og mener det ville være veldig veldig tøft og ekspansivt og konservativt på en gang og tørre hente frem dette fra historien, samtidig som det vil gi oss mange spennede muligheter på andre profilområder også, sier Lene Carr, profilansvarlig i Vålerenga, til klubbens hjemmeside.

Hun jobber sammen med materialforvalter Pål Engebretsen og utstyrsleverandør Nike med utvikling og utforming av tøy og drakter i Vålerenga.

Et PR-stunt?

- Nei, absolutt ikke. Mye historie, litt PR om du vil, men også reelle diskusjoner rundt fargevalg til våre bortedrakter var utgangspunktet. Men vi har ikke tenkt helgrønn, liksom. Men kanskje noe grønt i sømmer, kraver eller lignende. Eventuelt overdel, sier Carr.

- Venter dere motstand?

- I følge vår egen direktør ligger det i en hver klubbs egenart å være i mot alt som er nytt, så noen reaksjoner blir det nok, men jeg har også hørt flere veldig hyggelige og positive reaksjoner. Både spillere og trenere syns i alle fall det er veldig kult. Og den store revolusjonen er det jo ikke, anser Carr.

Reklame

Hev smaken på grillmaten med disse deilige sausene

Kommentarer til denne saken