Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga må garderes

Bortekampen i Asker kan fort bli en ny nedtur for Rekdals menn.

Sportspills meny onsdag:
Oddstips: FK Haugesund best i byen
Cupen: Siste nytt før 3. runde
Fotball: Sjekk sommerens overganger

V64 Bjerke: To solide bankere

Det er en flott midtukekupong Norsk Tipping har satt sammen denne gangen, der alle oppgjør er hentet fra 3. runde i cupen. Spillefristen er klokken 17.55, og alle kampene starter samtidig.

Bonuspotten er oppe i 3.350.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

1. Asker - Vålerenga
Asker har fått en perfekt start på årets sesong, med syv strake seire i 2. divisjon avdeling 1, og cupseire mot Notodden og selveste Strømsgodset hjemme på Føyka. Lars Bohinens menn fikk en god oppladning til dagens prestisjeoppgjør da de vant 4-0 borte mot Birkebeineren sist lørdag. Sæthre og tidligere Birkebeiner Ajeti scoret hvert sitt, Sistek scoret to.

Lagets kaptein Arneberg (f) var aksjon mot Birkebeineren og ser ut til å ha lagt skadeproblemene bak seg. Tidligere Birkebeiner-forsvarer Kristiansen debuterte for Asker mot gamle lagkamerater i samme kamp. Vi kjenner ikke til skader i laget, og det antydes i lokalpressen at tidligere VIF-juniorspiller Ajeti og Sistek starter på topp. Dette er de to mestscorende spillerne i landets tre øverste divisjoner denne sesongen.

Vålerenga er nummer 12 i Tippeligaen, etter en høyst variabel start på sesongen. I helgen manglet flere viktige spillere og det ble tap 1-2 hjemme for Rosenborg. Før det spilte de 3-3 i Sarpsborg, der de ikke styrte så mye av spillet, men der ringreven Berre var frempå to ganger og Fredheim Holm også scoret et flott mål. Kjetil Rekdals mannskap er offer for mye kritikk, men i cupen har de unngått å gå på noen smeller denne gangen, det har blitt solid avansement med 6-1 over Frigg og 8-1 over Ullern. Nå blir det tøffere.

Trener Rekdal mangler Bojan Zajic (a), Fegor Ogude (m), Joachim Thomassen, André Muri (f), Mohammed Fellah (m) og Sidoine Oussou. Troppen:

Hirschfeld, Kongshavn, Lecjaks, Larsen, Fredheim Holm, Solli, Børven, Berre, González, Grindheim, Abdellaoue, Calvo, Hæstad, Anene, Samuel, Wawrzynkiewicz, Blårud, Zahid

Det er ikke lurt å stole på Vålerenga i denne typen kamper, og årets lag virker ekstra ustabilt. Vålerenga slo Asker 8-1 i en treningskamp i vinter, men Asker slo ut et bedre lag enn Vålerenga forrige runde, og dette tror vi blir jevnt. Dette blir historiens største kamp på Føyka noensinne, målt i antall publikum og medieoppmerksomhet, og vi vet hjemmelaget gir alt for seier. HUB i kamp 1.

2. Odd - Sandefjord Fotball
Odd tok en viktig seier hjemme mot Sandnes Ulf på søndag, hele 3-0 ble det, og dermed er Odd oppe på tredje sisteplass og har god kontakt med lagene over. Hjemmebane ser ut til å være viktig for Odd denne sesongen, de har tatt bra med poeng i Skien, men tapt alt borte i ligaen. Dermed var det gunstig for dem å få hjemmekamp her, etter at de var på tynn is og trengte ekstraomganger for å avgjøre borte mot Pors i 2. runde.

Ingen fra A-laget var med da Odd 2 tapte 0-5 borte mot Harstad mandag, alle fikk hvile inn mot dagens kamp. Odd hadde skadefritt mannskap i helgen, med et lite unntak for Steffen Hagen (f), som fikk hvile på benken. Trener Fagermo kan nok endre laget på et par plasser her, men det ligger uansett an til et sterkt hjemmelag.

Sandefjord går for opprykk i Adeccoligaen, og ligger bra an etter lørdagens flotte 2-1-seier borte mot Bryne. Det var lagets femte strake seier i ligaen, og i cupen har de slått ut Herkules og FK Tønsberg.

Sandefjord startet med Bindia og Gustavsen sist, til fordel for Strand og Reppesgård. Røyrane (m) kom innpå for Dieng i 2. omgang, og da dommer blåste av kampen sto begge på scoringslisten. 3-4 sentrale spillere er ute for Sandefjord, forteller trener Arne Sandstø i et intervju på klubbens nettside, og det må dreie seg om Alexander Gabrielsen, Martin Torp og Johan Gulliksen. Disse ventes tilbake til neste seriekamp eller senest over sommeren, men ikke her. Cato Hansen og Røyrane, som sagt, er tilbake nå.

To gode lag møtes her, og i våre øyne skal Odd på hjemmebane være hakket bedre enn Sandefjord. Vi sitter også med et inntrykk av at ligaen og opprykk teller aller mest for bortelagets trener, mens dagens kamp er en mer på lykke og fromme-affære der alt kan skje og man gjør sitt beste for å underholde, men der man trenger flaks for å vinne. H i kamp 2.

3. Viking - Bryne
Viking er oppe på tredjeplass i Tippeligaen etter søndagens 2-1-seier hjemme mot Tromsø. Trond Olsen ble matchvinner i sluttminuttene. Dermed er Jonevrets Viking ubeseirede i de fem siste i ligaen, og seiler opp som en klar medaljekandidat nå som et par av de andre forventede topplagene har måttet melde pass. I cupen har de tatt kontrollerte seire mot Vaulen og Vidar uten å slippe inn et eneste mål.

Veton Berisha (a) er ute med benbrudd, men han er eneste fravær.

Bryne har vist mye bra i Adeccoligaen, men er ikke fornøyd med tap for Kongsvinger og Sandefjord i de to siste hjemmekampene. Dette er de to eneste tapene hittil denne sesongen, litt overraskende at de skulle ryke hjemme for Sandefjord etter den flotte 3-0-seieren i Mjøndalen. I cupen har de slått Kopervik 5-0 og Vindbjart 3-0.

Aram Khalili (a) var tilbake og startet forrige kamp, Krister Wemberg (f) spilte også fra start, mens Tommy Eide Møster fik hvile på benken etter en smell runden før. Mulig at han er klar her. Henning Romslo (f) kom innpå sist, også han hadde slitt med en skade opp mot kampen. Esben Ertzeid og Aleksander Midtsian var ute sist. Ifølge Jærbladet er dette startelleveren:

Kristiansen - Landro, Eide Møster, Lode, Baldvinsson - Tveita, Breimyr, Urstad, Ulland Andersen - Khalili, Skartun

Det blir høy stemning i Rogaland i dag, dette lokalderbyet vekker sterke følelser i regionen, det er disse lagene som historisk har vært de to største konkurrentene. Kampen kunne kanskje blitt enda mer spennende hvis den ble spilt hos Bryne på Jæren. I Stavanger skal Viking være et par hakk bedre enn jærbuene og knipe en prestisjefylt seier. Noen storseier blir det neppe, men vi markerer H i kamp 3.

HTML EMBED

4. Vard Haugesund - Haugesund
Vard har ikke fått det helt til etter opprykket til Adeccoligaen, det har bare blitt 5 poeng på de ti første rundene. Likevel var det overraskende at Steinar Lein ble den første treneren som måtte gå i Adeccoligaen denne sesongen, han har vært i Vard i en årrekke og utrettet veldig mye. Søndag tapte et uinspirert Vard-lag 1-2 hjemme for daværende bunnlag Follo, og det er så man kan ane at stemningen ikke er helt på topp. I cupen har de slått ut Stavanger IF og Fyllingsdalen.

Flemming Christensen er ny trener hos Vard og leder laget for første gang her. 55-åringen har landskamper for Danmark og har tidligere trent Slagelse, Næstved, AB og færøyske ÍF Fuglafjørður. Han får tilbake Barry Kader (m) fra suspensjon, mens målvakten Helge Sandvik trolig er ute igjen. Vi kan få se 19-åringen Alexander Sandvik i buret her også, han debuterte for Vards A-lag i 1-2-tapet for Follo sist helg.

Haugesund har levert flere gode kamper i Tippeligaen hittil, men dessverre et par mindre gode også. Etter seire 1-0 mot Vålerenga og hele 5-1 borte mot Molde, har det blitt tap hjemme for Sogndal og borte for Lillestrøm. Spissparet Gytkjær og Søderlund har vist seg giftige, men Haugesund har ikke scoret i sine to siste. I cupen har det derimot blitt målrikt med 5-2 mot Brodd og 4-2 mot Nest-Sotra.

Joakim Vaage Nilsen, Maic Sema, Geir Ludvig Fevang og Henrik Kildentoft er skadet, mens Umaru Bangura er på landslagsoppdrag.

Vard har sett tafatte ut etter den overraskende avskjeden med trener Lein, men nå stiller de med en ny og spennende danske til rors. Vi tror imidlertid det er for tidlig å forvente underverker i Christensens første kamp. FK Haugesund var forbannet over egen innsats etter tapet på Åråsen, og skal reise seg her. Kampen går på lagenes felles hjemmebane, og vi tror klart mest på storebror i derbyet. B i kamp 4.

5. Brann - Mjøndalen
Brann har vist seg som et enda mer utpreget hjemmelag denne sesongen enn tidligere, med syv strake hjemmeseire og fem strake bortetap i ligaen. Midt i all hjemmesuksessen blir det smertefullt for bergenserne å se de røde mislykkes borte gang etter gang. I cupen gjelder heldigvis ikke bortekomplekset, Brann har vunnet 14-0 borte mot Hovding og 6-1 borte mot Øystese i øsende regnvær. Dette er 3. divisjonslag, og det er kanskje like greit for Brann at de fikk hjemmekamp nå som Bruntrøyene fra Adeccoligaen er motstander.

Sokolowski (m) var tilbake sist etter en liten operasjon, på benken, men kom innpå for Haugen etter pause. Nå rapporteres det at også Nordkvelle (m) er tilbake, mens kaptein Jonsson (f), Wangberg (f), Mohus (k) og Skaanes stadig er ute.

Mjøndalen ligger rundt midten i Adeccoligaen, etter tap for Bryne og Hødd i de to siste. Bruntrøyenes hjemmebane var et fort i fjor, men denne sesongen er to av fire tapt, og på bortebane har resultatene også variert. I cupen har Mjøndalen slått naboene fra Solberg 10-0, før de slo Lyn 2-1 etter ekstraomganger i runde 2.

Trener Vegard Hansen mangler Vamouti Diomande, Martin Strange og Ivar Forn, disse har vært ute en liten stund nå.

Brann har vunnet alt hjemme i Bergen, og blir ikke noe mindre favoritter når motstander kommer fra Adeccoligaen. Dette blir likevel ikke noen enkel kamp for Brann, til det er Mjøndalen for gode, men vi forventer at dette ender med hjemmeseier. Likevel, når vi har et kryss til overs etter å ha omtalt alle kampene, ender det her, på uavgjorten som bare har 11 prosent på folkerekka og som vil dra opp premiene noe voldsomt, skulle den inntreffe. HU i kamp 5.

6. Sogndal - Ullensaker/Kisa
Sogndal har spilt klokt i Tippeligaen denne sesongen, de er blitt et lag andre gruer seg til å møte. Sogndal har styrke i duellspill og er gode på dødball, men det er mer også, typer som Malik Mane viser god målteft og Azar Karadas har hodet først på ballen gang etter gang. 4-4-4 på de tolv første rundene i Tippeligaen lover godt. Kun én kamp er tapt på Fosshaugane, mot Rosenborg. I cupen ekspederte saftbygdingene først Tornado Måløy, men borte mot Træff i 2. runde holdt de på å ryke, men avgjorde til slutt på straffer.

Hos hjemmelaget er Per Egil Flo, Taijo Teniste og Bjørn Inge Utvik uaktuelle, mens Erik Dahlin er usikker.

Ull/Kisa så vi sist i aksjon borte mot Stabæk, der tapte de 0-1 etter en sen straffe imot, men fortjente ikke så mye mer etter at de skapte fint lite selv. 1-1-hjemmekampen mot Kongsvinger forrige runde var heller ikke noe høydepunkt, men der ble det hvert fall poeng. 1-3-6 på de ti første i Adeccoligaen er heller svakt levert av fjorårets store overraskelse, som ikke har hatt marginene på sin side i år. I cupen er Oppsal og Tromsdalen slått ut på veien hit.

Vi kjenner ikke til nye fravær hos bortelaget. Steevan Dos Santos (a) og Truls Jørstad slipper å sone karantene i denne kampen.

Sogndal blir store favoritter her etter det gode spillet de har vist på Fosshaugane i år. Ull/Kisa har fått dårlig betalt, men her skal de normalt få det hakket tøffere enn i Adeccoligaen. H i kamp 6.

7. Hødd - Molde
Hødd er oppe på en fin 4. plass i Adeccoligaen etter 1-0-seire over KBK og Mjøndalen i sine to siste, og de har til og med en kamp til gode på lagene over. Dette ser lovende ut for Lars Arne Nilsens mannskap, som skal ut i Europa League-kvalifisering denne sommeren. I vår hjemlige cup er de regjerende mestere, og har kommet til 3. runde i år etter seire over Brattvåg og Åsane.

Heltne startet på midtbanen til fordel for Ertsås i helgen. Bare Espen Standal (a) manglet, med vond rygg sies det, men han er tilbake her. Sannsynlig Hødd-lag, ifølge Vikebladet:

Lie - Latifu, Moltu, Törnqvist, Grodås - Aursnes, Heltne Nilsen, Sandal - Helland, Standal, Magnussen

Molde tok sesongens andre seier i Tippeligaen da de slo Hønefoss 4-0 hjemme sist helg. Samtidig overlot de jumboplassen til Sandes Ulf, men bare på målforskjell. Man kan prøve å forstå norsk fotball, og lansere teorier for hva som har gått galt med Solskjærs regjerende seriemestere denne sesongen, men det er ikke en levende sjel som med hånden på hjertet kan si at de før sesongstart så Moldes formsvikt komme. Solskjær har fortsatt mye å jobbe med, men i cupen er sjansen der fortsatt. Elnesvågen og Omegn IL og Byåsen er slått ut på veien hit.

Børre Steenslid, Joona Toivo og Espen Bugge Pettersen (k) var ute sist, de har vært ute en stund. Vatshaug (f) måtte ut med skade mot Hønefoss sist, og da spørs det om vi får se ham her. Martin Linnes (f) og Magne Hoseth (m) returnerer fra suspensjon.

Hødd er så gode nå at de kan spille jevnt med Molde. Nå fikk vi se Molde fra en god side i helgen, men det er alt for tidlig å friskmelde dem. Dersom Hødd skal gå videre på bekostning av Molde tror vi det skjer etter en jevn kamp med ekstraomganger og kanskje også straffespark. UB i kamp 7.

8. Ranheim - Aalesund
Ranheim topper Adeccoligaen er flotte 8-1-1 på de ti første rundene. Trønderne har vært aller best på bortebane der alt er vunnet, mens de har tapt 0-1 hjemme for Mjøndalen og også spilt 0-0 mot Bryne på Ranheim stadion. Sist slo de Strømmen 1-0 hjemme i en ikke alt for god kamp. I cupen har ikke Ranheim vartet opp med noen storseire, men slått KIL/Hemne 1-0 og knepet en 4-3-seier mot Tiller på overtid.

Kråkmo (f) og Åsen (m) var ute sist, og kan være ute igjen.

AaFK tapte som så mange andre borte mot Strømsgodset, det ble 1-2 sist helg. De er oppe på en fin 5. plass i Tippeligaen etter en sterk sesongstart og en mer normal fortsettelse, der de har slått Lillestrøm og Odd hjemme, men tapt fire bortekamper på rad. I cupen har de overbevist med 5-0 både mot Larsnes/Gursken og Florø.

Jason Morrison mister resten av sesongen. Tramaine Stewart, Daniel Arnefjord, og Petter Orry Larsen var ute sist, og er ute igjen. Arnefjord er nyoperert og ikke tilbake før til høsten.

Dette kan bli spennende. Aalesund har den sterkeste troppen, men nå har de begynt å tape på bortebane igjen, noe de slet med hele forrige sesong, og da blir dette vanskelig. Ranheim er ikke sjanseløse, og vi garderer for skrellen. HB i kamp 8.

9. Levanger - Rosenborg
Levanger er ett av fem 2. divisjonslag som har kommet seg til 3. runde. Hjemmekamp mot Rosenborg er ikke noen enkel trekning, men det blir hvert fall cupfest nord i Trøndelag og en flott ramme rundt kampen. Helt sjanseløse er hjemmelaget heller ikke, de viser god form i Oddsen-Ligaen avdeling 2 med 5-0-2 på de syv første. De er det mestscorende laget hittil og på hjemmebane har de vunnet alle sine tre spilte. Vi tipset Levanger i cupens første runde, og var noe bleke om nebbet da de levde farlig hjemme mot et redusert Mo IL. Dog vant de 1-0 der, og neste runde slo de KBK 4-2 etter to Myrslo-scoringer i ekstraomgangene.

Kantspiller Daniel Stensland måtte av banen sist, med en ryggskade som ganske sikkert forhindrer ham fra å delta her, uten at vi har fått det bekreftet.

Rosenborg vant fortjent 2-1 borte mot Vålerenga på Ullevaal og er oppe på 2. plass i Tippeligaen. 7-3-2 totalt på de tolv første rundene og litt variable prestasjoner innledningsvis, men nå ser sjefstrønderne solide ut. 11-0 mot Buvik og 5-0 mot Strindheim på veien hit.

Trener Per Joar Hansen gjør et par endringer i troppen denne gangen. Borek Dockal (m), John Chibuike (m) og Stefan Strandberg (f) blir ikke med av forskjellige grunner. Sannsynlig startellever:

Örlund - Moe, Reginiussen, Rønning, Dorsin - Selnæs, Berntsen, Svensson - Mikkelsen, Bille, Midtsjø

Levanger skal være bortimot sjanseløse mot det laget Rosenborg ser ut til å stille her. B i kamp 9.

10. Tromsø - Follo
Tromsø så ut til å stjele med seg ett poeng borte mot Viking sist helg, men fikk et sent baklengsmål og står med 0-4-3 på syv bortekamper i Tippeligaen. Hjemme på Alfheim har de 4-0-1, der tapet overraskende kom for bunnlaget Sandnes Ulf. TIL-trener Christensen har hatt som prinsipp å slippe til nye krefter i cupkampene, så alle skal få vist seg frem. Det har gitt 8-1 over Kirkenes og 3-2 over Fløya.

William Frantzen, Saliou Ciss og Adnan Causevic er ute på lengre sikt. Hans Norbye (f) var tilbake i helgen. Nord-Norges største avis, Nordlys, forteller at trener Christensen vurderer å gi Thomas Drage sjansen fra start, og at Ruben Yttergård Jenssen (m) og Thomas Kind Bendiksen regnes som usikre, og at Lars Gunnar Johnsen og Steffen Nystrøm er uaktuelle. Aleksandar Prijovic (a) er suspendert. «Med åtte mann fra A-stallen ute kan flere unggutter får sjansen. TIL B-spillerne Runar Espejord, Kent-Are Antonsen og Jonas Høylo Fundingsrud med i troppen», avslutter Nordlys.

Follo kom dårlig ut etter opprykket til Adeccoligaen med seks strake tap. Nå er imidlertid de to siste vunnet 3-1 mot Elverum og 2-1 mot Vard, og tilværelsen på nest øverste hylle ser plutselig ikke så tøff ut. Det går en positiv bølge gjennom Follo, og de er ikke fremmede for å overraske i cupen. Denne sesongen har de foreløpig slått ut Drøbak/Frogn med 3-2 og Bærum med 2-1 etter ekstraomganger. Markegård scoret begge målene mot Bærum.

Håvard Andreassen, Marin Reier, Robin Rasch og Marcus Elvenes er ute. Dagens tropp:

Stensholt, Mjønner, Steinbakk-Olsen, Azemi, Vestvatn, Mork, Lübeck, Raddum, Hammer, Larsen, Memishi, Pedersen, Levorstad, Andersen, Ruud Tveter, Dahl Hagen

Vi er fremme ved midtukekupongens største favoritt, Tromsø har 84 prosent på folkerekka. Riktignok bør Gutan vinne, men de stiller alternativt og Follo seiler i medvind etter den siste tidens poengfangst i Adeccoligaen. Vi garderer for en kjempeskrell her, uavgjort har bare 9 prosent på folkerekka. HU i kamp 10.

11. Alta - Hønefoss BK
Alta ser veldig sterke ut i sin 2. divisjonsavdeling, der de har innledet med syv strake seire og dratt fra de nærmeste utfordrerne Raufoss og Lyn med henholdsvis fem og åtte poeng. Det er lenge igjen av sesongen, men foreløpig har Alta stø kurs tilbake mot Adeccoligaen etter nedrykket sist. I cupen har de vunnet 4-1 borte mot de lokale rivalene Bossekop og deretter 3-2 borte mot Strømmen.

Alta manglet et par mann borte mot Gjøvik sist, men det skal ha dreid seg om suspenderte Håvard Nome og Sega Ngom som giftet seg den helgen, så begge er nok tilbake her, med mindre Ngom la ut på bryllupsreise umiddelbart.

Hønefoss ble for små borte mot Molde sist lørdag og røk 0-4 der, deres femte tap i årets Tippeliga. Med 3-4-5 på de tolv første rundene ligger de et stykke ned på tabellen og de har bare vunnet én bortekamp, 2-1 mot Vålerenga. I cupen vant de først 3-0 borte mot Holmen, før de trengte straffer for å avansere borte mot Birkebeineren.

Heiner Mora er sykmeldt på ubestemt tid. Tor Øyvind Hovda er uaktuell med en lyskeskade og Alexander Groven er også ute. Raymond Mendy var ikke med sist, men er trolig tilbake her. Kaland (m) måtte tidlig ut mot Molde sist, ble erstattet av Adalsteinsson. Spørsmålstegn ved ham i dag.

Bortelaget spiller to nivåer høyere enn hjemmelaget, men likevel tror vi dette kan bli jevnt. Hønefoss vinner sjeldent stort på bortebane, og Alta i Finnmark er og blir en vrien motstander, uansett om de spiller i Oddsen-Ligaen eller Adeccoligaen til vanlig. Vi garderer for skrellen her også. HB i kamp 11.

12. Kvik Halden – Lillestrøm
Kvik Halden hører hjemme i 2. divisjon avdeling 1, der de har innledet med fire seire og tre tap. Sist søndag stilte de skadepreget og røk 0-2 hjemme for Førde, etter at de hadde slått Skarbøvik og Nesodden før det. De har også tapt hjemme for årets spreke VIF 2-lag. I cupen slo de ut Askim i første runde før de tok en stor skalp i runde 2. Tippeliga-klubben fra nabobyen Sarpsborg ble slått 1-0 da Shabani scoret kampens eneste mål i sluttminuttene.

Kvik har slitt med en del skader i det siste. Agim Shabani og Dino Mulac er ute her også, mens Christian Halvorsen, Almir Taletovic og Jakob Madsen Lund er usikre. Jonas Heli Hansen slipper å sone karantene i dag.

Lillestrøm har 4-3-5 på de tolv første i Tippeligaen, og har blitt et lag man aldri kan stole på. En god omgang her, en dårlig der, en god kamp der og så en mindre god. Sist søndag fikk vi se en av deres beste prestasjoner hittil, LSK gjennomførte 90 gode eller nesten gode minutter og slo Haugesund 3-0. Det trengte de, og med Kippe tilbake i midtforsvaret fikk de ryddet unna det meste motstander fant på. I cupen slo de Skedsmo greit 4-0, men trengte ekstraomganger borte mot Grorud.

Thorstein Helstad (a), Arnold Origi (k) har mistet de to siste kampene og spiller neppe her. Frode Kippe (f), Ruben Gabrielsen og Erling Knudtzon var tilbake sist helg, og Kenneth Udjus var tilbake i målet, med Faye-Lund som back up.

Her antar vi at begge lag må stille litt alternativt, og det blir trolig verst for hjemmelaget, som ikke har så mange i stallen som kan matche Lillestrøm på tempo og ferdigheter. Vi forventer at bortelaget sikrer avansementet uten bruk av ekstraomganger eller straffer i Halden. B i kamp 12.

Grunnet tekniske problemer med kuponggeneratoren presenter vi en 96-rekker og en 486-rekker på en litt alternativ måte denne gangen:

96-rekker:

1.HUB
2.H
3.H
4.B
5.HU
6.H
7.UB
8.HB
9.B
10.HU
11.HB
12.B

Klikk her for å levere vår 96-rekker

486-rekker:

1.HUB
2.H
3.H
4.B
5.HU
6.H
7.HUB
8.HUB
9.B
10.HUB
11.HUB
12.B

Klikk her for å levere vår 486-rekker

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken