Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga med seks seiere på rad

Vålerenga fortsetter å herje i Get-ligaen.

STJERNEN - VÅLERENGA 1-2:

Torsdag kveld hadde Vålerenga sjansen til å befeste sin plass på toppen av tabellen da de møtte Stjernen i Fredrikstad.

Vålerenga sto med fem strake seiere i Get-ligaen før torsdagens kamp, men Stjernen har vist til tider gode takter i de siste kampene, og det var derfor ventet at de ville gi gjestene en hard kamp om poengene.

Og det gjorde de til tider.

McMcutcheon scoret
Men det var gjestene fra Oslo som kom best i gang i Stjernehallen torsdag kveld. 15 minutter ut i første periode sendte nemlig Mark McCutcheon Vålerenga opp i ledelsen.

Vålerenga fant også veien til mål i andre periode, da Jonas Oppøyen satte inn 2-0 etter å ha mottatt pucken fra Sondre Olden etter 11 minutter.

Stjernen skulle derimot igjen skape spenning i kampen, da de utnyttet overtallet 15 minutter ut i andre periode. Dan Nygård var mannen som satte inn reduseringen for hjemmelaget.

Til tross for at den sene reduseringen tente ett nytt håp for Stjernen, var det Vålerenga som kom til flest sjanser også i tredje periode.

Stjernen var imidlertid nær utligning da Ryan Annesly forsøkte seg med et skudd tre minutter før full tid. Men dessverre for hjemmepublikumet sto VIF-keeperen i veien.

Klar ledelse
Da det ikke ble flere mål i Stjernehallen torsdag kveld, ble det 2-1 til Vålerenga, som dermed fortsatt har en god ledelse i Get-ligaen.

Stjernen kan i det minste glede seg over at de ga Vålerenga en litt hardere kamp torsdag, enn da de tapte 12-0 i sesongens første kamp.

Slik gikk det i de øvrige kampene torsdag:
Storhamar - Sparta 1-3
Lillehammer - Rosenborg 3-1
Lørenskog - Tønsberg 8-2

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn

Kommentarer til denne saken