Det skriver klubben på sine hjemmesider. Både Christian Grindheim og Mostafa Abdellaoue har vært på lån fra den danske hovedstadsklubben, og vil returnere til København som følge av at låneavtalene opphører i dag. Det betyr at 1-0-seieren mot Lillestrøm var spillernes siste opptreden i VIF-trøya for denne gang.

Christian Grindheim har vært kaptein i Rekdals Vålerenga-mannskap, og er den av de to som har fått mest spilletid i årets sesong. Kjetil Rekdal sier til klubbens hjemmesider at en permanent overgang for kapteinen strandet da det var tre parter som skulle bli enige.

- For å få i orden en permanent avtale for Christian var det tre parter som måtte enes. Vålerenga og FCK, Christian og FCK og Christian og Vålerenga. Dessverre falt ikke alle brikkene på plass og derfor reiser også Christian tilbake til FC København nå. Christian har vært en av våre beste spillere så langt i sesongen, og det er selvfølgelig tungt å miste han både som spiller og ledertype i spillergruppa.

Mostafa Abdellaoue var på sin side ikke påtenkt som en permanent løsning.

- Mos hentet vi for å ha mer dekning offensivt, men han har flere år igjen av kontrakten sin med FCK. Derfor var det ikke i utgangspunktet en intensjon om å prøve å hente han permanent på dette tidspunktet, forklarer Kjetil Rekdal til vif-fotball.no

Treneren vil imidlertid ikke stenge døra for noen av de to.

- Man skal aldri utelukke noe i fotball, og det hadde ikke vært meg i mot å se både Mos og Christian tilbake i blått ved en senere anledning, sier Rekdal.