RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Vålerenga-trener Espen Knutsen under kvartfinalekampen i ishockey mellom Vålerenga og Manglerud Star på Jordal Amfi under eliteserien i ishockey mandag, som VIF vant 4-1.
Vålerenga-trener Espen Knutsen under kvartfinalekampen i ishockey mellom Vålerenga og Manglerud Star på Jordal Amfi under eliteserien i ishockey mandag, som VIF vant 4-1. Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

Vålerenga reddet spenningen

Sist oppdatert:
Meget viktig seier mot Sparta.

SPARTA - VÅLERENGA 2-3:

Sparta hadde et seks poengs forsprang på Vålerenga før torsdagens toppkamp i Sarpsborg, og kunne langt på vei ha avgjort eliteserien allerede med seier.

Men det var Vålerengas kveld. De påførte Sparta sesongens første hjemmetap, og med 3-2 til bortelaget er det fortsatt full kamp om seriegullet.

Det var også Vålerenga som scoret først, da Raimond Hesler fant nettmaskene etter knapt 14 minutters spill. Men Sparta kom tilbake, og Robin Dahlstrøm sørget for 1-1 etter første periode.

I andre periode gjorde Mathias Trygg forarbeidet da Jonas Oppøyen kunne sende Vålerenga i ledelsen for andre gang i kampen.

Drøyt åtte minutter ut i sisteperioden sørget Daniel Sørvik for 3-1 til gjestene, og da hjalp det lite for Sparta at Jonas Solberg Andersen reduserte én gang.

Dermed er det bare tre poeng som skiller de to topplagene etter 18 serierunder. Også Stavanger er med i gullkampen etter 7-1 over Frisk Akser torsdag. Vestlendingene er bare tre poeng bak Vålerenga.

Torsdagens resultater:
Stavanger - Frisk Asker 7-1 (3-0, 4-1, 0-0)
Stjernen - Rosenborg 4-2 (2-0, 1-1, 1-1)
Lillehammer - Manglerud Star 7-1 (1-0, 3-1, 3-0)
Sparta - Vålerenga 1-2 (1-1, 0-1, 1-1)
Lørenskog - Storhamar 0-2 (0-2, 0-0, 0-0)

Se tabellen her

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere