RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga savner grunnmuren

Foto: Roy Kvatningen
Sist oppdatert:
JORDAL (TV 2 Nettavisen): - Øystein Olsen er grunnmuren i hele laget, fastslår Bård Sørlie. Vålerenga er rett og slett ikke seg selv uten kaptein Olsen på isen.

Vålerenga tapte 4-6 for Storhamar i sesongens første hjemmematch, og ligger faktisk helt sist i UPC-ligaen etter to runder. De blir selvfølgelig ikke liggende der så lenge. Men likevel merker man at noe er galt.

- Merker det godt
Øystein Olsen er borte.

- Han er den spilleren vi merker best at er borte, mener Bård Sørlie.

- Øystein Olsen er vel den enkeltspilleren i Norge som har størst betydning for et lag, sier Storhamars trener Petter Salsten. Han får støtte av Anders Myrvold.

- Øystein er jo en rekke alene, han, istemmer Myrvold.

I Øystein Olsens fravær tjenestegjør Bård Sørlie som assisterende kaptein. Den tøffe backen kan selvfølgelig ikke erstatte 34 år gamle Olsen på isen. Olsen er senter, og hadde 19 mål og 17 assists på 34 kamper forrige sesong.

- Øystein er den viktigste spilleren vi har. Og vi har jo nesten ikke sentere, sier trener Knut Jørgen Stubdal til TV 2 Nettavisen. Vålerenga leter etter en senter i utlandet - med lupe. Men foreløpig har de ingen konkrete navn på blokka. Ikke offisielt, i alle fall.

To måneder til
Derfor håper hele Vålerenga å se Øystein Olsen på isen igjen så snart som mulig. Problemet er bare at det vil ta litt tid.

- For to uker siden sa legen at det kom til å ta 8-10 uker, men vi håper at det kan gå noe fortere. Vi håper absolutt å ha ham tilbake på isen i løpet av to måneder, sier Stubdal.

Diskuter norsk ishockey her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere