Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga-sjefen sparket Bohinen

Lars Bohinen og Geir Bakke lurte Vålerenga-direktør Kjetil Siem til å tro at de luktet på en trenerjobb hos erkerival Lillestrøm. Siem svarte med å gi begge sparken.

Tirsdag kveld allierte Vålerengas assistenttrenere Lars Bohinen og Geir Bakke seg med en journalist og diktet opp en historie om at de hadde søkt på stillingen som nye trenere for Lillestrøm. Målet med spøken var å lure VIF-direktør Kjetil Siem. Han gikk fem på.

- He, he, denne historien stemmer nok dessverre. Jeg snakket selv med Lars Bohinen og Geir Bakke mange ganger, og begge bekreftet sakte men sikkert at de hadde søkt jobb på Åråsen. Når i tillegg en journalist var involvert, visste jeg at dette kom til å komme ut, ler Kjetil Siem til TV 2 Nettavisen.

Han forteller at han virkelig måtte i tenkeboksen, og ble helt satt ut av spøken.

- Jeg eksploderte inni meg, og kalte Lars og Geir inn på teppet for å gi dem sparken. Jeg ønsket ikke at de skulle få fortsette i Vålerenga med en slik ekstrem illojalitet, flirer Siem.

Sint mobilsvar
Siem ringte også hovedtrener Kjetil Rekdal og ga uttrykk for sine frustasjoner.

- Rekdal var med på dette han og, og har lagret en hissig melding fra meg på sin mobilssvar, hvor jeg gir klar beskjed om at Lars og Geir var ferdige i klubben, sier Siem.

- Det var en 100 prosent gjennomført greie, og jeg ble lurt trill rundt. Det var en spøk med 100 prosent stil og innhold. Jeg ble helt satt ut, og var virkelig på vei ned i kjelleren, for å si det sånn, fortsetter han.

Ingen sure miner
Han har imidlertid ingen sure miner i etterkant.

- Dette er utsøkt humor og helt etter det jeg liker. Jeg er på hevntokt mot Lars og Geir, men hva de kan vente seg fremover, har jeg foreløpig ikke tenkt så mye på. Men jeg har en plan, sier en revansjelysten Kjetil Siem.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021