RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga slet seg til seier

Sist oppdatert:
Toppoppgjøret mellom Vålerenga og Stjernen ble en tøff batalje. Tommy Marthinsen avgjorde først i sluttminuttene.

VÅLERENGA - STJERNEN 6-5: Vålerenga hadde falt helt ned til sjetteplass i UPC-ligaen og måtte ha seier for å henge med i toppen.

- Det har blitt sånn at alle seiere er viktige for oss nå. Vi sliter mot alle lag, sier trener Knut Jørgen Stubdal til TV 2 Nettavisen.

Marthinsen helt
Derfor kom seieren mot tabelltreer Stjernen kjærkomment for oslolaget.

- Det ble mye mål og mye utvisninger. Vi burde ha avgjort det lett. Vi ledet 5-2 etter to perioder, men slapp dem inn igjen i kampen. Avgjorde først med 6-5 i sluttminuttene.

Tommy Marthinsen ble den store helten med den siste scoringen. Han satte inn 6-5 knapt fire minutter før slutt, mens Stjernens René Hansen satt i utvisningsboksen.

God debut av Machulda
En annen som markerte seg var debutanten Vladimir Machulda. Tsjekkeren utlignet til 2-2 for vertene og viste at han har egenskaper som kan bli viktige for Vålerenga.

- Det ser bra ut, men i likhet med kanadierne våre så trenger han litt tid. Men du ser at han har kvaliteter. Han har jo en god karakterbok fra der han har vært før, sier Stubdal.

Vålerenga klatret forbi Frisk-Asker og Sparta på tabellen og er bare to poeng bak Storhamar som i øyeblikket er nummer to.

Trondheim befestet sin posisjon øverst på tabellen med 5-3 over Lillehammer. Duane Harmer, Ilya Dubkov, Petr Jurecka, Inge Stokvik og Thomas Paananen scoret for serielederne.

Kveldens resultater i UPC-ligaen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere