Gå til sidens hovedinnhold

- Vålerenga smaker som råtten fisk

Eivind (24) har akkurat «tapt» 19.000 kroner på denne ukens sykeste oddskupong.

Vålerengas 8-1-seier mot Start mandag har gledet mange. De som holder med Vålerenga, og de som liker underholdende fotball med mange mål.

Og seieren var nær ved å glede Eivind Kallevik fra Haugesund også. To og et halvt minutt på overtid på stillingen 7-1 til Vålerenga har 24-åringen nemlig begynt å gni seg i hendene, mens han tenker på oddsspillet han satte hos Unibet før kampstart.

Les også: Tipset Blackburn om Moa

Han satte nemlig 100 kroner på 7-1-seier til Vålerenga, til 190 i odds. Snart skulle altså 19.000 kroner tikke inn på konto, og verkstedregningen på 12.000 som han venter på skulle kunne betales uten problemer.

Yes!

Men så, tre minutter på overtid skjer det.

Straffe
Cristian Bolaños river ned Luton Shelton i feltet, og dommer Espen Berntsen peker nådeløst på straffemerket.

Harmeet Singh er sikker. 8-1, og Kallevik ser 19.000 kroner forsvinne i det fjerne.

- Det var helt jævlig, innrømmer 24-åringen.

Les også: - Få Moa av banen!

Sendte mail
I affekt sender han en e-post til Vålerenga like etter kampen.

«Ord kan ikke beskrive hva jeg føler akkurat nå! Heretter kommer alt som har med Vålerenga Fotball til å smake som råtten fisk for meg. Men gratulerer med seieren! For all del!!!! Tusen takk for i dag! Takk!!»

Etter å ha sovet på det er Kallevik fortsatt bitter.

- Jeg føler jeg har tapt 18.900 kroner, ikke 100. Men straffen var korrekt. Jeg er mest sur på Bolaños som laget den, sier han til Nettavisen.

Får slike innfall
Men hva i all verden får en ellers fornuftig mann til å sette penger på noe såpass sykt som en 7-1-seier?

- Det er litt meg. Jeg får noen sånne innfall innimellom. Av og til klaffer det, men som oftest ikke. Jeg har truffet på 5-1 blant annet og vunnet rundt 12.000 kroner, forteller Kallevik.

- I og med at jeg av og til har sånne tips, er det ofte at jeg er litt nærme. Så jeg har lovet meg at jeg aldri skal ta en seier før dommeren har blåst av. Men 2.30 på overtid, så tenkte jeg at nå går det, innrømmer han.

Foran kampen hadde han gjort seg sine vurderinger.

- Jeg var litt inspirert av verkstedregningen i går, men gjorde også noen vurderinger. Blant annet så jeg på Starts svake forsvar, og at Vålerenga ville underholde foran mange tilskuere fra Norway Cup, forteller Kallevik, som til daglig jobber i Radio 102 i Haugesund.

Sportspill.no: Dagens beste oddstips finner du her

- Jeg har jo jobb, så verkstedregningen skal jeg få betalt, men med surt inntjente penger. Det er ikke de pengene jeg kunne tenkt å bruke på sånt, sier han.

VIF taper 5-0
Kallevik er ihuga Haugesund-supporter, og tilfeldighetene skal ha det til at Haugesund møter Vålerenga på hjemmebane neste serierunde.

Og 24-åringen har tipset klart.

- Det blir 5-0 hjemmeseier. Helt klart. Vi er jo et godt hjemmelag.

Kommentarer til denne saken