RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga straffet i derbydrama

Foto: Per Møller Pettersen (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Tapte mot naborivalen for første gang på halvannet år.

LØRENSKOG - VÅLERENGA 3-2 e.str.

Serieleder Vålerenga kom til bortekampen mot Lørenskog med seks strake seirer i naboduellene i serie- og sluttspillsammenheng.

Espen Shampo Knutsens menn var også uhyre nær enda en gjev triumf mot romerikslaget lørdag ettermiddag.

Helt fram til det gjensto et halvt minutt av tredje periode lå Vålerenga an til å vinne. Men Lørenskogs beste målscorer James Sixsmith nektet å la seg slå enda en gang.

Assistert av sine nordamerikanske lagkompiser Kenny Corupe og Wacey Rabbit, og mens keeper Jürgen Penker var plukket av isen, klarte senteren fra USA å trykke inn utligningen.

Ingen mål i spilleforlengelsen betydde en avgjørelse på straffer. Der var Penker og Lørenskog sterkest. Den østerrikske målvakten stoppet Morten Asks forsøk og sikret vertene to poeng.

Sjekk kampfakta fra oppgjøret her(ekstern lenke)

Kenny Corupe og Mats Frøshaug scoret på Lørenskogs straffer, mens Mathias Trygg gjorde det samme for VIF mot gamleklubben.

Mislykkede forsøk fra Mark McCutcheon og Ask gjorde at Vålerenga måtte forlate banen som tapende lag i en obligatorisk kamp mot Lørenskog for første gang siden 28. mars i fjor

Den gangen ble det nederlag i sjette semifinalekamp av NM-sluttspillet i Jordal Amfi.

Vålerengas poengtap betyr at Storhamar kan komme opp i samme poengsum som tabellederen (30 poeng) med en oppskriftsmessig hjemmesier over Stjernen søndag.

Sjekk stillingen i Getligaen her! (ekstern lenke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere