Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga takker av i medaljekampen

Hjemmesterke Strømsgodset vinner mot et klart svekket Vålerenga. Sjekk vårt oddstips.

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Sterk dobbel fra Spania
Tippetips: Molde avslutter med stil
Tippeligaen: Oversikt over skader og karantener

Søndagens langoddsprogram består av 94 objekter og det er klart mer spenst over dagens program enn lørdagens. Det spilles full runde i Tippeligaen, der samtlige åtte oppgjør har avspark kl 18. I England er det toppoppgjør mellom Chelsea og Liverpool, og i tillegg finnes det kamper fra store deler av fotball-Europa.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Parma - Udinese

Hjemmelaget har hatt en brukbar sesonginnledning, ikke minst takket være en strålende opplagt Sebastian Giovinco og Parma tar som alltid brorparten av sine poeng hjemme. Udinese har hatt en strålende sesongstart, til tross for at laget solgte profilen Sanchez til Barcelona i sommer. I ettermiddag må trolig både Isla og Armero unnværes og borte er Udinese absolutt til å hanskes med (1-3-1). Hjemmeseier til 2,55 lokker i denne kampen.

Viking - Start
To av sesongens store skuffelser. Greit nok at Viking har levert brukbart hjemme i Stavanger, men 1,45 for Viking-seier her må jo nesten være en vits. Start har gått seirende ut av denne kampen to av de fire siste gangene lagene har møttes i Stavanger, og selv om Start på det nærmeste er klar for nedrykk, så fristes vi av borteoddsen. 5,50 på Start-seier er klart i overkant.

Dagens avslag
Stabæk - Haugesund og Fredrikstad - Aalesund

To mer eller mindre betydningsfulle kamper fra nest siste runde i Tippeligaen dette og som oddskamper er begge helt uinteressante.

Atletico Madrid - Levante
Notorisk ustabile Atletico Madrid til 1,50 i odds. Da skal du ha god råd. Toppscorer Falcao spiller ikke i kvel, og det svekker naturligvis hjemmelaget. Levante har ikke overraskende møtt motgang etter den sensasjonelle sesongstarten og hadde lite å by på hjemme mot Valencia sist (tap 0-2). Nå kan laget slå fra underlege igjen. Men dette er en klar kandidat til dagens styr-unna kamp.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens spill
Vårt andre oddstips denne søndagen er en dobbel fra Tippeligaen der vi tror på to sterke hjemmelag som møter svekkede bortelag.

Strømsgodset - Vålerenga
Hjemmelaget kan maks nå 48 poeng med to seire i sine to siste kamper. Det vil neppe være nok til å ta medalje, men skalpen til Vålerenga er nok motivasjon i seg selv for Ronny deilas mannskap. Variable 2-2-2 på sine seks siste seriekamper, men de tre siste er uten tap og hjemme på Marienlyst er tallene råsterke 10-3-1. Mohammed Abu soner her for sju gule kort, mens Alexander Aas er ute for resten av sesongen.

To strake tap for Martin Andresens Vålerenga har gjort at laget er på hæla i medaljekampen og selv to seire i avslutningen er trolig ikke nok for å få medalje og totalt sett en skuffende sesong for Vålerenga som står med med svært ujevne 6-2-6 på reise. her må Mohammed Fellah, Kristofer Hæstad og Veigar Pall Gunnarsson alle sone karantene.

To strake hjemmeseire i de to siste tilsvarende her og med tanke på tre svært sentrale fravær på Vålerenga tror vi Strømsgodset tar sin ellevte hjemmeseier for sesongen. Oddsen for hjemmeseier er 1,85 og vi synes dette er den mest interessante kampen i kveldens Tippeligarunde. Kampen kan selvsagt spilles som singel, men vi tar med oss en kamp til fra Tippeligaen.

Brann - Lillestrøm
Hjemmelaget skal prøve å riste av seg den svært skuffende cupfinalen. Det var muligens Branns svakeste kamp for året og det er tvilsomt om bergenserne gjør to så svake kamper på rad. Kommer ellers fra to strake seire i Tippeligaen, med 6-3 seieren borte over Rosenborg som sesongens høydepunkt i den siste seriekampen før landslagspausen. Med tre poeng i kveld, er det nesten garanti for at Brann avanserer til medaljeplass all den tid Tromsø og Rosenborg møtes. Men dersom Odd slår til med storseier mot Sogndal, kan de overta tredjeplassen. Kaptein Erik Mjelde har ikke hatt noen stor høstsesong, og her må kapteinen sone karantene. Midtstopper Zsolt Korcsmar returnerer etter karanten for et Brann-lag som har 8-3-3 hjemme i Bergen.

Lillestrøm har hatt en svært skuffende sesong etter den fantastiske serieåpningen der laget slo Stabæk 7-1 i Telenor Arena. Tunge spillersalg er nok en vesentlig årsak til at det har kladdet utover sesongen. Det nye trenerparet Petter Belsvik/Magnus Powell fikk en ålreit start med 1-1 hjemme mot Aalesund sist. Borte har ikke Lillestrøm skremt mange, tallene er ikke bedre enn 3-3-8. Eziyodawe, Sundgot og Bergmann Sigurdarsson er ferdige for sesongen og her må i tillegg Frode Kippe og Stefan Gislason sone karantene.

Det står 2-0-2 på de fire siste tilsvarende på Brann stadion. Brann har medaljer å spille for mot et redusert Lillestrøm-lag og det bør være gode sjanser for hjemmeseier her. 1,50 for hjemmeseier er ikke mye å hoppe i taket over, men forutsetningene taler klart for hjemmeseier i kveld og vi spiller derfor Brann i kombinasjon med Godset.

Spilleforslag 2 søndag (totalodds 2,78 og innsats 100 kroner)
Kamp 50 Brann - Lillestrøm 1,50 3,50 5,05
Kamp 60 Strømsgodset - Vålerenga 1,85 3,30 3,25
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken