Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga tapte på straffer

Et meget redusert Vålerenga maktet ikke å avgjøre oppgjøret mot bunnlaget Manglerud Star.

VÅLERENGA - MANGLERUD STAR 1-1 (1-2 etter straffeslag):

Vålerengas ishockeyherrer hadde allerede før oppgjøret mot Manglerud Star søndag store utfordringer. For med ti mann borte, enten på oppdrag for U20-landslaget eller med sykdom, var det med ett vanskelig for Espen ”Shampo” Knutsen å stille med tre rekker.

Derfor visste Vålerenga allerede før oppgjøret at det kom til å bli en mental og fysisk utfordring.

Og det skulle bli en tett og målfattig kamp. Etter 12.46 i førsteperioden lyktes gjestene fra Manglerud å ta ledelsen i Jordal Amfi. Justin Bostrøm sørget for målet. Like etter utlignet imidlertid serielederen. Anders Fredriksen satte inn 1-1 etter 14.43.

Flere mål ble det ikke, verken i førsteperioden eller i de to neste. Dermed gikk kampen til ekstraomganger, uten at noen av lagene maktet å score der heller. Dermed var det duket for straffeslag.

Der bommet Vålerenga på sine to første forsøk, mens Manglerud scoret på begge sine. Manglerud sikret seg med det et viktig ekstrapoeng.

Vålerengas ledelse i toppen av tabellen er fortsatt komfortabel, til tross for poengtapet søndag.

I søndagens andre oppgjør i Get-ligaen vant Lørenskog 5-3 over Storhamar. Med seieren passerte Lørenskog Stavanger på tabellen, mens de samtidig økte luken ned til Storhamar.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her

Kommentarer til denne saken