31-åringen har ikke vært i planene til trener Dag Eilev Fagermo. Nå bekrefter høyrebacken at han er enig med Vålerenga om å terminere avtalen et halvt år før kontrakten løper ut.

Nouris kontrakt gikk i utgangspunktet ut 31. desember 2021.

- Etter gode samtaler den siste tiden har vi i fellesskap kommet frem til at det beste for begge parter er å terminere kontrakten. Jeg er på jakt etter mer spilletid, noe som ikke har vært mulig her, sier Nouri til Nettavisen.

- Jeg ønsker laget og alle spillerne lykke til videre med sesongen. Vålerenga vil alltid bety mye for meg.

Les også: Vålerengas Aron Dønnum ute i flere uker

Selv om tiden i den kongeblå drakten nå er over, er den rutinerte forsvarsspilleren tydelig på at karrieren langt ifra er over.

- Jeg er fremdeles topp motivert for å fortsette å spille på så høyt nivå som mulig. Om klubber er på jakt etter en rutinert back så er jeg klar til å spille i morgen. Jeg er i god form, sier han.

31-åringen startet karrieren i Vålerenga, men har kun fått ett innhopp under Fagermo i hans tid i Oslo-klubben. Denne sesongen har ikke Nouri vært på banen. I 2020 var han utlånt til HamKam der han spilte 15 kamper.

Les også: Spesialist etter Eriksens hjertestarter-operasjon: - Lite sannsynlig at han vil fortsette

Høyrebacken kan nå skrive under gratis for en ny klubb og bekrefter at han er på jakt etter en ny arbeidsgiver enten i Norge eller utlandet.

Nouri har vært innom Start, Brann og belgiske Oostende i løpet av sin karriere.