RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga trakk Stjernen

Foto: Arash A. Nejad / SCANPIX
Sist oppdatert:
Vålerenga trakk Stjernen i første runde av sluttspillet, mens Storhamar dermed fikk Bergen. Se trekningen og sluttspill-oppsettet her.

- Vi må heve oss i sluttspillet. Skal vi bli norgesmestere, må vi jo slå alle likevel. Vi slapp jo i alle fall flyturen (til Bergen), sa Vegar Barlie (bildet) til TV 2 Nettavisen etter trekningen søndag kveld.

Seriegullet forsvant til Storhamar, og hamarlaget stakk også av med den antatt enkleste motstanderen i sluttspillets første runde. Vålerenga har møtt Stjernen fire ganger tidligere i år, tapt to og vunnet to.

- Stjernen er en tøff motstander. Vi kommer til å vise dem stor respekt. Det må vi gjøre alle kampene. Vi må yte vårt ytterste for å komme til semifinale, mener Barlie, som selv har vunnet NM-gull fem ganger.

Alt annet enn å vinne det sjette, vil være en stor skuffelse. Spesielt etter at seriegullet glapp.

- Vi i vålerenga er alltid skuffet når vi ikke vinner. Det vil selvfølgelig være en skuffelse om vi ikke vinner sluttspillet, konstaterer Barlie.

Slik spilles kvartfinalene:
Vålerenga (2) - Stjernen (7)
Storhamar (1) - Bergen (8)
Trondheim (3) - Stavanger (6)
Frisk Asker (4) - Sparta (5)

Kvartfinalene spilles best av fem kamper. Førstnevnte lag spiller hjemme i kamp nummer to, tre og eventuelt fem. Høyest rangerte lag trekkes mot lavest rangerte lag i semifinalene.

Kvartfinalene spilles 26., 27. og 29. februar og eventuelt 2. og 4. mars. Semifinalene spilles 6., 7., 9., 11. og 14 mars. Finaleserien spilles best av sju. Datoene for finalekampene er 16., 18., 19., 21., 23., 25. og 28. mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere