RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga usikre på banevalget

Klubbdirektør Kjetil Siem er fortsatt svært usikker på hvor Vålerengas hjemmekamp mot Newcastle i UEFA-cupen skal spilles. Ullevaal, Vallhall, Danmark - eller England?

- Vi skal gi beskjed til UEFA tirsdag innen kl 12, men trenger noen dager til. Jeg tror vi må søke om utsettelse på avgjørelsen, direktør Kjetil Siem i Vålerenga Fotball til klubbens hjemmeside.

Problemet er at Ullevaal trolig ikke er klar til kamp i slutten av februar. Newcastle vil ikke spille i Vallhall, noe som kan tvinge Vålerenga til Danmark eller England om kampen ikke kan spilles i Oslo.

- Når vi endelig får en storkamp til Oslo, er det avgjørende viktig å beholde kampen i vår egen geografiske nærhet. Når det er sagt er ikke Oslo skapt for internasjonal fotball i februar. Derfor må vi være veldig sikre på hvordan det konkluderes, sier direktøren.

Han mener det beste hadde vært å spilt kampen i Vallhall, sportslig sett.

- Den er UEFA-godkjent, men for det første vil Newcastle protestere, for det andre vil det neppe bli lov å slippe inn flere enn 5000 tilskuere. Dermed blir det mye mindre inntekter, som igjen fjerner noe av mulighetene til å satse enda mer i 2004.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere