RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga ute av UEFA-cupen

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)
Sist oppdatert:
Vålerenga klarte aldri å true Austria Wien på Ullevaal.

Vålerenga - Austria Wien 2-2 (2-4 sammenlagt):

Et tidlig baklengsmål ødela for Vålerengas håp om avansement i UEFA-cupen på Austria Wiens bekostning. Selv om VIF snudde kampen til 2-1 mot slutten, var gjestene fra Østerrike aldri truet etter 2-0-seier i sin hjemmekamp.

SE ØVRIGE RESULTATER FRA UEFA-CUPEN HER

Austria utlignet da også til 2-2 helt på tampen, noe som ble sluttresultatet. Det betyr at østerrikerne vant 4-2 sammenlagt, og er videre til gruppespillet.

- Da vi fikk det første målet i mot ble det veldig vanskelige. Slik sett vant det beste laget, sier VIF-trener Harald Aabrekk til TV 2.

VIF har en ny kamp i Tippeligaen allerede søndag (mot Lillestrøm), derfor måtte Aabrekk ta av spillere som Ronny Johnsen og Christian Grindheim tidligere enn han kanskje ønsket.

- Vi forsøkte å søke om å få LSK-kampen utstatt til mandag, men det ville ikke fotballforbundet gå med på. Da måtte vi gjøre slike bytter, sier Aabrekk.

Austria Wien brukte god tid på alle dødballssituasjoner og viste seg som mestere i å drøye tiden på Ullevaal. Slik oppførsel mener Enga-treneren laget hans bør lære av.

- Vi må lære hvordan man spiller ball i Europa. Vi har ikke den kynismen som Austria viser her i oss ennå, avslutter en skuffet trener.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere