RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga utfordrer Stavanger

Oslo (NTB): Torsdag er det toppkamp i eliteserien i ishockey mellom Stavanger og formsterke Vålerenga. Ingen ser ut til å kunne ta seriemesterskapet fra Stavanger.

Tabellederen drar stort sett litt over 1500 tilskuere hjemme i Siddishallen, men har for lenge siden avgjort hvem som kan kalle seg seriemester sesongen 2011/12. Petter Thoresens gutter leder med 13 poeng på Lørenskog når 14 seriekamper gjenstår.

Mens Stavanger leder stort, er det desto jevnere om plassene bak. Lørenskog, Vålerenga, Lillehammer og de regjerende NM-vinnere og serievinneren Sparta kjemper om å komme nærmest mulig Stavanger. Det kan gi en lettere vei gjennom sluttspillet.

- For de andre lagene er det viktig å få best mulig utgangspunkt til sluttspillet og kanskje også ta medaljer, sier landslagssjefen.

Vålerenga kom seg gjennom juleprogrammet og er ubeseiret på seks kamper etter 5-8-smellen hjemme for Lørenskog. Espen «Shampo» Knutsens gutter, og ikke minst de yngre, fikk mest overskrifter i løpet av romjulen. Blant annet Magnus Hoff med sin «Zorro"-scoring. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere