Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga vant rivaloppgjøret og tok innpå Frisk

Med to mål og en assist ble Tommi Taimi den store spilleren da Vålerenga slo erkerivalen Storhamar 4-2 og overtok 2.-plassen i eliteserien ishockey.

Spenningen ble utløst først åtte sekunder før slutt, da Taimi fra egen sone slo pucken i åpent Storhamar-bur. Tidligere i 3. periode hadde han scoret 3-2-målet i overtallsspill.

I sin 13. seriekamp tok Vålerenga den 10. seieren, og det var nok til å passere Storhamar på tabellen. Det er nå bare tre poeng opp til serieleder Frisk Asker, som fikk sin kamp lørdag utsatt på grunn av koronasmitte hos motstanderen Sparta.

Stavanger har for alvor startet klatringen på tabellen og er oppe på 5.-plass etter 4-2-seieren borte mot nestjumbo Grüner. Rudolfs Balcers avgjorde kampen med to mål i siste periode. På plassen bak følger Stjernen, som vant 6-4 borte mot tabelljumbo Narvik.

De tre kampene er de eneste som blir spilt i eliteserien denne helgen. Også søndagens oppgjør mellom Manglerud Star og Lillehammer er utsatt på grunn av koronakarantene, ettersom MS møtte Sparta torsdag.

(©NTB)

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden