RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga vant slaget

Sist oppdatert:
VIF ble puljevinnere etter å ha slått Rosenborg på Lerkendal. Nå må trønderne vinne i Stockholm for å gå videre i Royal League. Les alt om gårsdagens runde her.

ROSENBORG - VÅLERENGA 0-1: Kampen minutt for minutt

Freddy dos Santos ble matchvinner på Lerkendal, med sin straffescoring tre minutter inn i andre omgang. Vidar Riseth la Bernt Hulsker i bakken helt unødvendig, og straffen var korrekt idømt.

Samme Freddy dos Santos var en av hovedpersonene i en situasjon som vil bli diskutert i Trondheim. Frode Johnsen lobbet ballen mot mål og dos Santos reddet på streken. RBK-spillerne og hjemmepublikum mente ballen var over mållinjen, og TV-bildene kan tyde på at trønderne har rett.

Rosenborg satte inn en durabelig sluttspurt, og presset Oslo-laget tilbake på banen. Men de klarte aldri å score på Árni Gautur Arason.

Vålerenga er videre i Royal League, mens Rosenborg må vinne borte mot Djurgården i Stockholm, eller håpe på Vålerenga seier i siste runde mot Esbjerg.

Esbjerg slo Djurgården 1-0 i Danmark, og dermed er svenskene ute av turneringen. De har kun ett poeng etter fem kamper, fra 4-4-kampen på Lerkendal i første runde.

Esbjerg scoret etter 66 minutter. Hans Henrik Andreasen fikk stå på seksten meter og banke ballen i mål på halvspretten.

Les også:
Rosenborg sliter med Vålerenga-kompleks.
Dylan gjenoppsto for Brann
Ny sterk TIL-kamp
Dansk suksess, svensk fiasko

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere