Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga vant thriller

Søndagens kamp mot Comet ble avgjort av straffekonkurranse.

VÅLERENGA - COMET 5-4: Espen Shampo Knutsens Vålerenga var heldige som fikk med seg seieren på Jordal Amfi søndag.

Kenneth Larsen utlignet for Vålerenga to og et halvt minutt før ordinær tid var omme. Bare fire minutter tidligere hadde Inge Stokvik gitt Comet ledelsen 4-3 med sitt andre mål for kvelden.

Evan Cheverie og Anders Fredriksen scoret på sine straffeslag, mens Comet bommet på sine fire forsøk.

- Det var ikke helt bra i dag. Det var mange spillere som ikke kom opp på den standarden de burde ha vært på, sier Shampo til Nettavisen.

I tillegg fikk osloklubben Magne Karlstad skadet tidlig i kampen. Han fikk et skudd i håndleddet. Søndag kveld visste ikke Shampo hvor alvorlig skaden er. Men den bidrar i alle fall ikke til å bedre backsituasjonen i klubben.

- Vi ser vel litt tynnere ut enn i fjor. Sånn det ser ut nå, trenger vi forsterkninger. Det er penger igjen på budsjettet til én spiller til, sier Shampo, som konstaterer at han først og fremst ønsker seg en back til.

Kenneth Larsen scoret også Vålerengas første mål, mens Anders Fredriksen scoret oslolagets andre og tredje mål. Simen Saxrud og Matti Kaipanen scoret de øvrige målene for Comet.

Scott Stirling reddet 34 skudd for Vålerenga og Pål Grotnes stoppet 30 skudd for Comet.

Frisk Asker vant 4-1 over Sparta, og leder Get-ligaen, mens Lillehammer vant 5-0 over Stjernen og Storhamar vant 4-0 over Furuset.

- Det ser ut som det blir veldig jevnt i år, fastslår Shampo.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial