Vålerenga venter i spenning

Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Vålerenga vant 3-0 i årets viktigste kamp, men måtte nøye seg med seriesølv. Hvordan går kampen for å beholde Steffen Iversen?

30.10.04 22:42

VÅLERENGA - STABÆK 3-0: Etter festforestillingen på Ullevaal var det ingen som kunne si noe om framtiden til Steffen Iversen. Kontrakten gjelder fram til nyttår. Etter det kan 27-åringen fritt bytte klubb.

- Det skjer ingenting i løpet av de neste 3-4 dagene, i alle fall, var alt Iversen selv hadde å si.

Osloklubben har resten av spillerstallen intakt, i alle fall når det gjelder de spillerne klubben ønsker å beholde. Men ingen benekter at den viktigste av alle heter Steffen Iversen.

- Jeg håper vi får beholde ham her, men vi må bare akseptere at det finnes større klubber i verden enn Vålerenga. Men han har i alle fall hatt det veldig bra her, sier Kjetil Rekdal.

- Og det er bare Steffen det er spørsmålstegn ved. Vi jobber også med å forsterke stallen, den er ikke så stor at vi har to mann på hver plass, legger osloklubbens trener til.

Rekdal henviser deretter til Kjetil Siem når det gjelder Iversen. Men heller ikke Vålerengas sportsdirektør vet hvor den viktige spissen spiller neste sesong.

- Det er vel ingen grunn til å legge skjul på at han vet hva tilbudet vårt er. Vi venter bare på en anledning til å presentere det ordentlig, sier Siem til TV 2 Nettavisen.

Den anledningen kommer til uka. Og for å gjenta hva Iversen sa:

- Det skjer ingenting i løpet av de neste 3-4 dagene, i alle fall.

Det betyr enda en uke i spenning for Vålerenga-fansen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag