Gå til sidens hovedinnhold

Vålerengas supergutter herjet

Vålerenga viste at de går trygge år i møte da klubbens 8-åringer gikk ubeseiret gjennom årets Veitvet Cup.

Veitvet: Det var en sann fornøyelse å se Vålerengas unge håpefulle i aksjon under årets Veitvet Cup sist helg. I klassen for barn født i år 2000, beviste de små teknikerne med tilleggsnavnet «Supergutta» seg virkelig navnet verdig.

Ubeseiret

Østkantavisa overvar lagets siste kamp mot Årvoll, en kamp som ble en oppvisning i idrettsglede fra begge lagene, men der «Supergutta» dominerte kampbildet og til slutt vant meget fortjent 5-1.

Dermed gikk Vålerenga ubeseiret gjennom turneringen, etter også å ha slått KFUM 2-1 og Grorud 6-0 tidligere på lørdagen.

Skikkelig bra

«Supergutta's» toppscorer Piraviin Varatharajan, som noterte seg for hat-trick mot Årvoll, var naturlig nok strålende fornøyd med årets turnering;

Dette var skikkelig bra av oss. Alle på laget spiller godt og det er kjempemorsomt å vinne fotballkamper. Kanskje hvis jeg trener masse så kan jeg bli like god som Ronaldo, det er i hvert fall det jeg ønsker, forklarte balltalentet til Østkantavisa.

Det er jo også morsomt å score mange mål, men det er fordi jeg får så mange fine pasninger, avsluttet en smilende Piraviin.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?