Gå til sidens hovedinnhold

Valgene som gir Capello hodebry

To spillere kan bli straffet for grove feil.

1-1 mot USA i åpningskampen. Isolert sett et resultat til å leve med for England, men også et resultat som betyr at England helst må vinne de to siste gruppekampene.

Først venter Algerie, og landslagssjef Fabio Capello innrømmer at laguttaket skaper et visst hodebry før fredagens kamp.

Barry spiller
Det som er sikkert, er at Gareth Barry kommer inn på midtbanen – sannsynligvis på bekostning av James Milner.

Capello har også bestemt seg for hvem som skal erstatte en skadet Ledley King i midtforsvaret, riktig nok uten å avsløre hvem. Sannsynligvis blir det Jamie Carragher.

Derimot er han usikker på om han skal vrake to spillere som begge gjorde store feil: Keeper Robert Green, som tabbet seg ut da USA scoret, og spissen Emil Heskey som misbrukte en kjempesjanse for England.

Heskey eller Defoe
- På spissplassen står det mellom Heskey og Jermain Defoe, avslørte Capello på onsdagens pressekonferanse.

Dermed utelukker han samtidig at Peter Crouch spiller fra start som Wayne Rooneys spissmakker.

Når det gjelder Green, har Capello følgende betraktning.

- Han gjorde en feil. Men i andre omgang gjorde han til gjengjeld en god redning. De hadde to sjanser til å score og han avverget en av dem på en veldig bra måte. Jeg må gjøre en vurdering, for noen ganger blir slike feil liggende i bakhodet på en keeper, sier Capello – som varsler at han vil ta en ny prat med sitt opprinnelige førstevalg mellom stengene.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken