RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Valgte Brann for familien

Sist oppdatert:
Hensynet til familien veide tyngst da Roald Bruun-Hansen takket ja til å bli ny sportssjef i Brann.

Det blir Roald Bruun-Hansen som overtar etter Per-Ove Ludvigsen som sportssjef i Brann.

Etter seks måneder som toppfotballsjef i Norges Fotballforbund, vender han tilbake til Bergen. Det var hensynet til familien som til slutt ble utlagsgivende.

- Jeg var i den lykkelige situasjonen at jeg kunne velge mellom to svært spennende, og faglig utfordrende jobber. Gjennom jobben som toppfotballsjef har jeg samarbeidet med dyktige fagfolk i NFF-systemet. Det har vært både utviklende og inspirerende å få jobbe i landets viktigste fagmiljø for fotball. Når jeg likevel har valgt å takke ja til tilbudet fra Brann, er det og først fremst av hensyn til familien. Vi har valgt å bli boende i Bergen, og det ble tungen på vektskålen for mitt vedkommende, sier Bruun-Hanssen i en pressemelding fra NFF.

Generalsekretær i NFF, Karen Espelund, er full av lovord om Bruun-Hansen.

- Roald har gjort en meget god jobb for NFF siden han begynte i april, og jeg beklager selvsagt at vi ikke får beholde han lenger. Brann får en faglig sterk og dyktig sportslig leder, og jeg ønsker Roald lykke til med nye utfordringer i klubben, sier Espelund.

Bruun-Hansen legger ikke skjul på at det er en drøm som er gått i oppfyllelse når han nå skal få jobbe for klubben han alltid har hatt i sitt hjerte.

- Jeg har gått på Stadion siden 1972 og vært tilhenger av Brann så lenge jeg kan huske. Jeg har jobbet med fotball i 20 år, og nå skal jeg altså få lov til å jobbe for klubben i mitt hjerte, sier 44-åringen til brann.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere