Gå til sidens hovedinnhold

Valgte med hjertet

Storscorer Martin Hansen kunne velge og vrake i tilbud etter årets jubelsesong, men valgte i stedet å bli i moderklubben Kjelsås.

Kjelsås: Ja, nå er det sikkert at jeg blir i klubben. Jeg liker meg her i Kjelsås, smiler Martin Hansen.
21 scoringer noterte superspissen seg for i 2. divisjon sist sesong. Det gjorde naturlig nok så en rekke andre klubber sperret øynene opp for 24-åringen.
Martin innrømmer at han har hatt mange tilbud å vurdere etter at sesongen ble ferdigspilt.
Jeg har fått tilbud fra seks-sju klubber flesteparten fra lag i 2. divisjon. Navn på klubbene vil jeg helst ikke ut med, sier Martin som nå håper Kjelsås kan bygge videre på den sterke fjerdeplassen fra i år.
Jeg både håper og tror vi blir enda bedre neste sesong, sier 24-åringen.

Tjener bedre

Sportslig leder i Kjelsås, Frank Ronny Svendsen, er glad klubbens storscorer blir med videre.
Vi er blitt enige om en 2-årskontrakt. Det har vært stor etterspørsel rundt Martin, så det er gull verdt for oss at han blir, sier Svendsen.
Nordre Aker Budstikke kjenner til at flere hardtsatsende klubber har kommet med gode økonomiske betingelser til 24-åringen. Derfor er sponsorer nå med på å finansiere Martin Hansens nye kontrakt som etter alt å dømme er klart gunstigere økonomisk enn hva den har vært tidligere.
Detaljene rundt kontrakten er ikke helt klare. Vi måtte gjøre noe i forhold til den forrige kontrakten, men jeg kan si at vi er langt unna rammene til det andre klubber opererer med, forteller Svendsen.
Den sportslige lederen tror rett og slett atmosfæren i klubben har gjort at stjernespissen har bestemt seg for å bli.
Martin har vært her siden han var liten og har naturligvis stor klubbfølelse. I tillegg har vi et veldig godt miljø her, mener Svendsen.
Han er glad 24-åringen nå blir med videre, siden det også kan gjøre det lettere å signere nye avtaler med de andre spillerne.
At Martin signerte ga et viktig signal til resten av spillerne. Jeg tror de fleste ønsker å være med videre, og det er viktig for oss å beholde stammen i laget. Så får vi eventuelt se etter et om vi trenger noen forsterkninger. Målet bør uansett være å bli bedre enn vi gjorde sist sesong, sier Frank Ronny Svendsen.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere