Gå til sidens hovedinnhold

Van Ankeren vurderer Odd-søksmål

Edwin Van Ankeren vurderer å gå til søksmål mot gamleklubben Odd Grenland. Grunnen er at klubben ikke vil betale ut alle bonus-pengene spilleren har krav på.

Det melder avisen Varden. Spillergruppen i Odd ble nemlig enig med ledelsen om at de kunne få halvparten av pengene nå, og det resterende til sommeren. Van Ankeren har nå blitt spillende Tollnes-trener, og skjønner ikke hvorfor han skal måtte vente.

- Jeg har sagt til Alexander Aas at jeg ikke lenger er noen del av spillergruppen, og at jeg vil ha alle pengene nå. Onsdag sa jeg det samme til Tom Helge Rønning (Odd-direktør). Jeg gidder ikke å vente til sommeren, forteller Edwin van Ankeren til Varden.

- Jeg gidder ikke å krangle, da er det bedre at du går, sa Rønning til meg. Da svarte jeg at da får du høre fra advokaten min, forteller Edwin van Ankeren.

Kantspilleren forteller at han vil bli ferdig med klubbens lønnsutbetalinger, og at han er skuffet over hvordan klubben har behandlet ham i det siste.

- Jeg har alltid gjort mitt beste for Odd, og har aldri gått ut i avisa og klaget. Men det er feil personalbehandling i Odd. Den siste tiden i klubben følte jeg at de ikke behandlet meg noe bra, og så kommer dette. Så hvorfor skal jeg være snill mot dem, undrer den tidligere toppscoreren for Odd.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere