RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(FOTO: AFP/SCANPIX)

Van Basten avviser uro

Sist oppdatert:
Robin van Persie gikk hardt ut mot Arjen Robben etter åpningskampen i VM, men trener Marco van Basten avviser intern uro.

Det har nærmest blitt en vane med interne stridigheter i de nederlandske mesterskapstroppene. Inn mot årets mesterskap har imidlertid troppen virket mer homogen enn på lenge.

Men det var før Arsenals Robin van Persie gikk til verbalt frontalangrep på Chelseas Arjen Robben etter åpningskampen. Robben storspilte, men van Persie sa rett ut at han mente vingkollegaen var altfor egoistisk.

Før fredagens kamp mot Serbia og Montenegro fastslår trener Marco van Basten at alle tilløp til intern uro nå er en saga blott.

- Forholdet mellom Robben og van Persie er bare et problem når det blir et tema i media. Jeg har snakket med begge om det som skjedde etter forrige kamp, og vi har snakket om det i troppen. Det er ikke et tema lenger, sier van Basten til Sky Sports.

Marco van Basten understreker også at han har full tillit til Ruud van Nistelrooy, selv om superspissen som er på vei bort fra Manchester United alt annet enn briljerte i åpningskampen.

- Noen ganger spiller du dårlig, andre ganger bra. Jeg har fortsatt full tillit til hans evner, sier EM-helten fra 1998.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere